Lider trend
StoryEditor

Bio&bio predstavlja Earth Line, ekološku anti-age liniju za sunčanje s prirodnom mineralnom zaštitom

03. Lipanj 2016.

Odnedavno je u svim bio&bio trgovinama dostupna nova, prirodna, organska linija za sunčanje Earth Line. Svi Earth Line  proizvodi sadrže prirodne mineralne filtere koji reflektiraju UVA i UVB zrake i snažne antioksidanse poput bijelog čaja, vitamina E, A, C te biljne i antipigmentacijske ekstrakte i organsko arganovo ulje. Earth Line proizvodi štite kožu od UVA i UVB zraka te zadovoljavaju BDIH i ICADA eko standarde. Ne sadrže parabene, parafin ni sintetske mirise te su bez nano čestica i bez sintetskih filtera. Earth Line proizvodi pogodni su i za najosjetljiviju kožu, ne ostavljaju bijeli trag, ne začepljuju pore te su i vodootporni. Nisu testirani na životinjama i sadrže fair-trade sastojke.

Krema za samotamnjenje s vitaminom  E (bio&bio, 100ml)

Krema za lice i tijelo sadrži jedinstveni 100% prirodni kompleks za samotamnjenje, vitamine, prirodna ulja i biljne ekstrakte. Vaša koža će biti hidratizirana, meka, glatka. Imat ćete preplanuli ten već nakon nekoliko sati, a bez izlaganja suncu. Može se koristiti svakodnevno, štiti kožu od dehidracije, ne ostavlja mrlje na koži niti dojam narančastog tena.

Krema za lice i tijelo ZF20 (bio&bio, 150ml)

Nježna emulzija za sunčanje za lice i tijelo sa zaštitnim faktorom 20. Pogodna je za sve tipove kože i djecu, sadrži mineralne i biljne filtere, organski shea maslac, vitamin E i antioksidanse koji učinkovito štite kožu od štetnog djelovanja UV zraka. Aloe vera, gavez, neven i trputac pomažu u sprječavanju iritacija uzrokovanih suncem. Organsko arganovo ulje, suncokretovo ulje, ulje jojobe i kokosovo ulje štite kožu od isušivanja i znakova starenja. Vaša koža će biti meka, glatka i prirodno preplanula.

Krema za lice ZF15 (bio&bio, 50ml)

Bogata anti age krema za lice sa zaštitnim faktorom 15. Pogodna je za sve tipove kože, sadrži mineralne i biljne filtere, organski shea maslac, antioksidanse, bijeli čaj i vitamine A, C i E. Biljni kompleksi i poseban ekstrakt ječma pomažu u sprječavanju pigmentacije i iritacija uzrokovanih suncem. Organsko arganovo ulje, ulje jojobe, ulje makadamije i koenzim Q10 intenzivno hidratiziraju i njeguju vašu kožu te sprječavaju starenje kože i nastanak bora. Vaša koža će biti meka, glatka i prirodno preplanula.

Balzam za usne ZF10 (bio&bio, 10ml)

Nježni balzam za usne sa zaštitnim faktorom 10 koji se lako upija. Sadrži mineralne i biljne filtere, organsko arganovo ulje, shea maslac i mango maslac koji štite i njeguju ispucale i suhe usne. Posebni biljni ekstrakti i aminokiseline njeguju i sprječavaju nastanak bolnih pukotina i pomažu kod ispucalih usana. Vaše usne će biti njegovane, hidratizirane i zaštićene od sunca, mora i vjetra

Earth Line proizvode za sunčanje potražite u bio&bio trgovinama, ljekarnama i specijaliziranim trgovinama.

19. travanj 2024 18:22