Lider trend
StoryEditor

Čeka nas najbolje izdanje Weeked Media festivala do sada

02. Srpanj 2015.

Osmi Weekend Media Festival, najveći regionalni festival komunikacija, ove godine će se održati od 24. do 27. rujna u prostoru stare tvornice duhana u Rovinju.

Službeni pokrovitelj je Adris Grupa, a direktor festivala Tomo Ricov najavio je najbolje izdanje do sada. Najavljen je dolazak oko 500 novinara te 350 studenata.

– Weekend festival se profilirao kao najveće i najuzbudljivije okupljanje komunikacijske industrije u regiji. Ove godine imat ćemo i bogat popratni program, pa neće nedostajati ni prigoda za neformalni networking u opuštenoj atmosferi - izjavio je Ricov.

Konferencijski dio ovogodišnjeg festivala pokrit će široke teme u rasponu od medija i marketinga, preko showbiznisa i digitala, pa sve do ključnih poslovnih pitanja u komunikacijskoj, medijskoj i drugi industrijama. Gosti–predavači ove godine posebno su atraktivni, najavljuju organizatori.

Brian Morrissey, predsjednik i glavni urednik Digiday iz Sjedinjenih Američkih Država govorit će o 5 mega trendova u medijima, Mark Dek, konzultant za inovacije i iskustvo kupaca iz Nizozemske održat će predavanje radnog naziva ’ Živimo u nevjerojatnom vremenu. Osim ako ste banka’.

Piero Poli, generalni direktor Havas Worldwide pričat će kako stvari stoje u Dubaiu, a posebno treba istaknuti Scotta Thwaitesa, iz Twittera. To je prvi puta da će jedan predstavnik ovog titana tehnološke industrije sudjelovati na festivalu.

– Weekend Media festival svima donosi dobitak. Od njega će zaraditi organizatori, grad Rovinj, posjetioci će steći nova korisna znanja, a i za Adris Grupu ovaj festival im veliku važnost - zaključio je Predrag Grubić, voditelj korporativnih komunikacija.

25. travanj 2024 05:55