Lider trend
StoryEditor

Converse Block party prvi put u Hrvatskoj

23. Rujan 2012.
Piše:
lider.media

Mladi, talentirani kreativci iz različitih kulturno-umjetničkih područja okupirali su zagrebački Kvart na Converse Block party-ju , velikom tulumu koji se prvi put održao u Hrvatskoj te tako našu metropolu stavio uz bok ostalim svjetskim gradovima u kojima se održava ovaj jedinstveni događaj na kojem urbani umjetnici imaju priliku pokazati svoje vještine i pritom se odlično zabaviti.

Spoj zabave, performansa i radionica pokazao se uspješnim receptom, a tulum je kulminirao energičnim nastupom poznate grupe Elemental. U prvom dijelu Block party-ja mladi talenti pokazali su svoje vještine; natjecanje u skate trikovima, grafiterski show, hip hop nastupi i DJ podizali su atmosferu na tulumu, a prisutne je zabavljao i voditelj Ivan Šarić koji se našao u ulozi moderatora. Nakon uvodnog Hang out dijela tulum se nastavio u pozitivnoj atmosferi, a za kraj je grupa Elemental oduševila prisutne.

Converse Block party privukao je ljude iz različitih kulturno-umjetničkih područja, a među njima su se našli i svestrana Ella Dvornik, voditeljica Jana Fabijanić, pjevačica Lana Klingor i mnogi drugi koji su se oduševili ovim zanimljivim i inovativnim party konceptom. Neki od njih otkrili su kako su veliki pobornici Converse brenda koji im pruža priliku da o sebi pošalju poruku, pokažu stav i budu jedinstveni.

Converse Block Party događaj je koji se organizira na svim kontinentima, a inspiriran je tulumima u kvartovima Brooklyna i Bronxa te mu je glavna karakteristika spoj ulične umjetnosti i glazbe. Nekada su se zatvarali čitavi kvartovi u New York-u, a jučer je Kvart postao prava street art zona.

30. travanj 2024 08:06