Lider trend
StoryEditor

Dinner in the Sky ponovno u The Westin Zagrebu

13. Svibanj 2015.
Piše:
lider.media

Jedan od najekstravagantnijih restorana na svijetu, prema Forbesu, Dinner in the Sky®, ponovno dolazi u Zagreb, točnije na nebo iznad The Westin Zagreba.

Ovaj je, u mnogočemu jedinstven, event održan prošlog lipnja u Zagrebu te The Westin Zagreb ponovo ugošćuje gastronomsko - adrenalinski spektakl. Dinner in the sky® jedinstven je projekt s ciljem promocije hrane i pića, ali i destinacije u kojoj se održava projekt. Hrana i piće se poslužuju u neobičnom ambijentu, odnosno na stolu sa 22 stolice, podignutih 50 metara u vis, s panoramskim pogledom na grad. Cilj projekta je gostima stvoriti nezaboravno adrenalinsko-gastronomsko iskustvo, a da pri tome budu u potpunosti sigurni.

Prošlogodišnji je Dinner in the Sky®, bio iznimno dobro posjećen te je organizator ove godine odlučio produžiti vrijeme trajanja na čak deset dana. Dinner in the Sky® se održava od 21. do 31. svibnja 2015., iznad The Westin Zagreb hotela. Kulinarski tim hotela Westin je osmislio maštovite jelovnike za ovu prigodu, a na otvorenju odnosno tijekom prva dva eventa, 21. i 22. svibnja, večere će, uz šefa kuhinje The Westin Zagreb hotela, Tomislava Hrubana, pripremati i međunarodna kulinarska zvijezda, Sasu Laukkonen. The Westin Zagreb s ponosom ponovno ugošćuje ovaj jedinstven projekt i na ovaj način podupire promociju grada Zagreba i Hrvatske.

Ekskluzivan i ekstravagantan projekt, Dinner in the Sky®, započet je 2006. u Brusselsu. Koncept je kreiran kada je David Ghysels, vlasnik marketinške i PR agencije, udružio snage s promotorom bungee-jumpinga, Stefanom Kerkhofom, kako bi kreirali večeru u zraku za udruženje restoratera Jeunes Restaurateurs d‘Europe. Već je naredne godine ovaj koncept dobio prestižno priznanje od Forbes magazinea te je uključen na listu najekstravagantnijih restorana na svijetu. Od tada, ova je neobična gurmanska atrakcija gostovala u 45 zemalja u svijetu, uključujući Zagreb, London, Beč, Pariz, Brussles, Istanbul, Barcelona, Lisabon, Rim, Rotterdam, Monte Carlo, Toronto, Las Vegas, Dubai, Helsinki, Vilnius, Tel Aviv, Rio de Janerio,itd.

Svi su koncepti ovog projekta osmišljeni i dizajnirani prema njemačkoj normi DIN 4112. Kran i stol te ostali vezani proizvodi su sagrađeni u Belgiji, pod strogim nadzorom Rheinland TÜV-a. Dinner in the Sky® sada djeluje u više od 45 zemalja svijeta, uključujući i zemlje poznate po rigoroznim sigurnosnim kriterijima i standardima, poput SAD-a, Kanade, Australije i Južne Afrike.

Više o paketima brunchu, večeri, wine-tastingu, koktelu i posebnom, Westin paketu na nebu: http://www.dinnerinthesky.com.hr/

25. travanj 2024 23:47