Lider trend
StoryEditor

Dream Factory - čaroban svijet igračaka

14. Rujan 2012.

Zakoračite zajedno s nama u svijet mašte, zabave, igre i veselja, jer u njemu smo vam pripremili sve cool igračke i novosti o njima. Sve što ćeš izmaštati može se ostvariti uz Dream Factory snovi su mogući.

Dream Factory možete prepoznati po veselom prepoznatljivom dizajnu, a u svojoj ponudi bira kvalitetne, sigurne i provjerene igračke. Dječjoj igri i mašti nema kraja pa tako Dream Factory u svojoj ponudi nudi omiljene likove iz crtanih serija, pa se tako djevojčice mogu igrati sa svojom omiljenom PopPixie vilom, poletjeti u avanturu sa Winxicom ili krenuti u shopping s Hello Kitty. Zaigrani dječaci mogu testirati svoje borbene vještine novim linijama Ben10, Power Rangera i Monsuna. 

Za one najmlađe Dream Factory je pripremio popularnu plišanu kolekciju Štrumpfova i Angry Birdsa. Sve licencirane igračke koje nose oznaku i vizualni identitet Dream Factory prate maštu, snove i želje djece na njihovom putu odrastanja. Svijet mašte i igre Dream Factorya redovno će širiti svoju ponudu igračaka novim svjetskim brendovima koji će se djeci priključiti u svakodnevnoj igri. Dream Factory asortiman dostupan je na svim kioscima, boljim knjižarama i trgovinama diljem Hrvatske.

16. travanj 2024 18:27