Korona i biznis
26. ožujak 2019.

Dva nova proizvoda iz laboratorija dr. brandta za volumen usana i kože lica

Laboratorij dr.brandta kreirao je i predstavio dva nova proizvoda koja će usnama i koži lica vratiti volumen i punoću. Radi se o 3D LIP PLUMPFIX, 2u1 proizvodu koji će istovremeno njegovati usne i dati im puniji volumen te kremi za lice s hijaluronskom kiselinom koja koži vraća volumen i ciljano djeluje na područja lica na kojima se naziru znakovi gubitka elastičnosti i kolagena. Oba proizvoda su dostupna u svim bolje opskrbljenim ljekarnama, Müller trgovinama i web shopu: www.delmerion.hr.

Koža s vremenom gubi razinu hijaluronske kiseline, a novi proizvodi dr. brandta čiji je osnovni sastojak upravo hijaluronska kiselina vratit će koži vlažnost te povećati volumen usnama i koži lica

Koža ne mijenja svoj izgled preko noći, ali s vremenom dolazi do promjena kao što su stanjivanje usana, gubitak volumena i pojavljivanja sve dubljih bora. Jedan od glavnih razloga tomu je što koža gubi razinu hijaluronske kiseline koja joj je neophodna kako bi mogla zadržati vodu. Koža postaje dehidrirana i siva te joj je potrebno vratiti potrebitu vlažnost. Laboratorij dr. brandta doskočio je i tom problemu s nova dva proizvoda kojima je jedan od osnovnih sastojaka upravo hijaluronska kiselina.

Proizvod 3D LIP PLUMPFIX predstavlja dva dermatološka tretmana u jednom pakiranju. Jedna strana proizvoda djeluje kao primer koji usnama pruža voluminozan izgled, vidljivo poboljšava njihovu definiciju te prolongira nosivost ruža za usne. Drugu stranu proizvoda čini hranjivi regenerator za usne koji zaglađuje teksturu usnica te ih dubinski hidratizira. Formula obogaćena hijaluronskim kuglicama, peptidima i sastojcima koji pojačavaju učinak proizvoda zaslužna je za puniji i definiran izgled usana. Hranjivi regenerator za usne obogaćen je prirodnim maslacima i uljima koji usnama pružaju mekan, zaglađen i puniji izgled. 3D LIP PLUMPFIX danju služi kao baza koja prolongira nosivost ruža, dok noću njeguje i regenerira usne. Tijekom vremena, proizvod vidljivo poboljšava definiciju usana te zaglađuje teksturu usnica.

Krema za lice s hijaluronskom kiselinom koži lica pruža voluminozan izgled, podiže konture lica, reducira bore te dubinski hidratizira kožu. Multi-hidratizirajući HA4 kompleks pruža trenutačni učinak te dubinski djeluje na slojeve kože kako bi potaknuo hidrataciju, ojačao kožnu barijeru te privukao i zadržao vodu unutar kože. 5 peptidni spojevi djeluju sinergijski kako bi koži pružili čvršći, puniji i mladenački izgled. Lagana tekstura u obliku osvježavajuće gel- kreme, revitalizirat će i pomladiti ten te kožu lica učiniti mekanom, elastičnom i mladenačkom.

Uživajte u maksimalnim rezultatima s minimalno uloženog vremena. Uz ova dva briljantna proizvoda dr.brandta, učinak dermatološkog tretmana moguć je i iz udobnosti vlastitog doma.

dr.brandt® je brend rođen u Miamiju, a njegovi luksuzni proizvodi i tretmani za njegu kože svojom se inventivnošću protežu van granica mašte. dr.brandt® proizvodi na samom su tronu revolucionarnih otkrića, a brend se zahvaljujući svojoj izvrsnosti i učinkovitosti nadmetnuo se kao apsolutni svjetski pionir kada je u pitanju skin care kozmetika. Ovaj ekskluzivni brend osnovao je dermatolog dr. Fredric Brandt koji je svojim je briljantnošću bio tisuće svjetlosnih godina ispred svojih prethodnika. Za vrijeme svog života bio je popularan gotovo kao i njegovi slavni pacijenti poput Madonne, Gwyneth Paltrow i brojnih holivudskih zvijezda čija je ljepota uistinu ovisila o njegovom geniju. Više od 20 godina kliničkog iskustva pretočio je u laboratorij dr.brandt® koji je danas nezaustavljiva pokretačka sila u svijetu skin care proizvoda koji su zahvaljujući njihovoj revolucionarnošću danas na dohvat ruke svakoj ženi.
Delmerion je jedan od vodećih dobavljača kultnih brendova za njegu kože, kose i oralne higijene. Mjenjajući percepciju o ritualu njege tijela i duha, Delmerion mijenja stil života i uzdiže ga na višu razinu. Njegova vizija je biti kultni dio svakodnevne osobne njege svakog pojedinca. Delmerion strastveno vjeruje kako je ljepota neposredan pokazatelj stanja uma, duha i tijela. Kultura osobne njege tijela i uma je stil života koji budi dobru emociju, a dobra emocija pokreće svijet. Stoga je misija Delmeriona, kroz kultne brandove, svakom pojedincu osigurati da se osjeća dobro, snažno, moćno, a da hipnotički osmjeh na licima njegovih korisnika bude njegova najljepša nagrada.