Lider trend
StoryEditor

Ekskluzivno iz Napulja: Penelope Cruz kao zaštitno lice Carpisa branda

20. Travanj 2018.

Carpisa je ovo proljeće inspiraciju pronašla u Napulju u kojem je poznata glumica Penelope Cruz stala pred objektiv španjolskog fotografa Nica Bustosa.

Kampanja je smještena u povijesni samostan Santa Chiara u Napulju, prestižnu umjetničku i kulturnu lokaciju kako bi dočarala svoju povezanost s ovom talijanskom regijom.

>>>FOTO: Jarke boje i šareni detalji Carpisa torbi usklađeni sa svježinom i energijom proljetnih dana

Italija i njena baština za Carpisa brand predstavljaju izvrsnost i neiscrpan izvor inspiracije i ponosa koji se nastoji naglasiti kroz kolekcije.

Fotografije prikazuju Penelope u njenoj dvostrukoj ulozi, kao zvijezdu te pomoćnu dizajnericu Cruz capsule kolekcije koju čine sofisticirane i prilagodljive torbe u čijem je dizajnu glumica zajedno sa svojom sestrom Monicom te kreativnim Carpisa timom osobno pridonijela.

>>>Prvi GO Carpisa concept store u Hrvatskoj vodi vas u nezaboravan svijet putovanja

Praktična i sofisticirana, Cruz capsule kolekcija odražava znatiželjan i dinamičan duh moderne kozmopolitske žene te postaje izraz njene osobnosti i ženstvenosti.

Fotografirani modeli ističu se svojim praktičnim i suvremenim dizajnom, ekskluzivnim rupičastim ornamentima te su začinjeni privjescima, velikim kićankama te metalnim detaljima koji dodatno pojačavaju intenzitet boje.

 

20. travanj 2024 09:56