Lider trend
StoryEditor

Finalisti nagrade za najbolje PR projekte

05. Travanj 2013.
Piše:
lider.media

Hrvatska udruga za odnose s javnošću objavila je finaliste u šest kategorija za nagradu Grand PRix za 2013. za najbolje komunikacijske projekte. Nagrada se dodjeljuje već šestu godinu kao priznanje najboljim projektima u različitim organizacijama, od tvrtki do nevladinog sektora.

Finalisti u kategoriji odnosa s javnošću u javnom sektoru i nevladinim organizacijama su projekt agencije Millenium promocija i Gliptoteke HAZU ‘Kultura pušenja – od tabua do tabua‘, ‘Paraolimpijski školski dan‘ tvrtke CiV savjetovanje uz suradnju Hrvatskog Paraolimpijskog športskog odbora te projekt Varaždinske županije ‘Odaberi svoju školu‘.

U kategoriji za društveno odgovorno poslovanje finalisti su ‘Bonton za bolje razumijevanje osoba s invaliditetom‘, projekt tvrtke Ericsson Nikola Tesla, projekt ‘Vrtim zdravi film‘ tvrtke Nestle Adriatic te projekt kompanije dm – drogerie markt u suradnji s agencijom Madison Consulting ‘dm green city‘. 

Za Grand PRix za velike tvrtke natječu se projekt Karlovačke pivovare u suradnji s agencijom Premisa ‘Idemo na pivo‘, zatim projekt ‘Jezični priručnik‘ Coca-Cole HBC Hrvatska te projekt Adris grupe ‘Jesenski iskorak‘.

- Ovogodišnji kriteriji ocjenjivanja obuhvaćaju Planiranje i upravljanje projektom, vrednovanje i ostvarene rezultate, kreativnost i inovativnost te tehničku izvedbu - rekla je Mirela Holy, predsjednica ovogodišnjeg Stručnog žirija Grand PRix-a.

Preostale kategorije su kategorija malih i srednjih tvrtki, kategorija internih komunikacija te kategorija prilagodbe globalne kampanje. Pobjednike svih šest kategorija HUOJ će objaviti 11. travnja

04. svibanj 2024 02:06