Lider trend

FOTO: Hrvatski nogometni reprezentativci u Rusiju putuju sa stilom

 

Na terenima nas hrvatski nogometni reprezentativci oduševljavaju svojom strastvenom igrom, a izvan njih osvajaju nas, među ostalim, svojim modnim izričajem. Pred njima je Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a Vatreni su za njega odabrali vrhunska odijela s Joop! potpisom.

Joop! se, kao službeni sponzor, pobrinuo da hrvatski nogometni reprezentativci na Svjetsko prvenstvo otputuju sa stilom. Vatreni će tako u svim prilikama izvan terena zasjati u modernim outfitima elegantnog dizajna s kojima će obožavateljima, ali i ostatku svijeta, pokazati svoj modni stil.

>>>Joop! ekskluzivni sponzor Hrvatske nogometne reprezentacije

Službeni JOOP! outfit za najpoznatija imena hrvatskog nogometa izdvaja se svojom markantnom elegancijom, slim fit krojevima te pomno osmišljenom nijansom tamno plave uz detalje linija na sakou koje naglašavaju hrvatski nacionalni identitet i kockice po kojima su vatreni poznati na svjetskim nogometnim terenima.

JOOP! stil prepoznatljiv je po vještoj kombinaciji glamura i opuštenosti, formalnih i sportskih izdanja – i to uvijek s pažljivo izvedenim detaljima koji pridonose prepoznatljivosti jedinstvenog vizualnog identiteta branda.

Službeni outfit hrvatske nogometne reprezentacije dostupan je ekskluzivno u Heraldi for Men & Women storeu, Frankopanska 6 i Arena Centar, Zagreb.


Pratite Lider na društvenim mrežama linkedininstagram
 
 

Komentari