Lider trend
StoryEditor

Havaianas donosi hit kolekciju sezone - You Saint Tropez oduševljava svojim posebnim dizajnom

04. Srpanj 2019.

Tijekom vladavine visokih temperatura jedna od glavnih dilema je odabir odgovarajuće obuće koja nas jednako dobro može poslužiti tijekom radnog vremena u uredu, ali i tijekom šetnje u gradu nakon posla te uz sve to osigurati udobnost.

Najomiljeniji brend japanki, Havaianas, svake sezone donosi kreativne i inovativne kolekcije koje pomažu u rješavanju svih modnih dilemi i održavanju posebnog modnog izričaja bez obzira na situaciju.

Svaka Havaianas kolekcija nosi posebnu priču koja odiše ljetom zahvaljujući originalnom dizajnu i vibrantnim bojama. No, kolekcija koja će plijeniti svu pažnju i imati našu pozornost ovo ljeto je zasigurno You Saint Tropez kolekcija.

Prošlogodišnji hit vratio se i ove godine u novima bojama te zahvaljujući svojem retro i ženstvenom izgledu nastavlja svoju vladavinu ove ljetne sezone.

Modeli You Saint Tropez kolekcije nalikuju divnim sandalama, no zapravo se radi o japankama. Zbog posebnog dizajna s mekom tkaninom ove japanke dobivaju određenu dozu romantične elegancije te su idealne za šetnje gradom ili rivom tijekom toplih ljetnih večeri, ali i dinamične dane na poslu.

Nova kolekcija donosi dva nova modela koja će odlično izgledati uz svaku lepršavu haljinu, ali i uz ležerniju kombinaciju kao što su traperice i slatki top.

Model u nježnoj smeđoj nijansi i trakom ukrašenom crvenim cvijećem i plavim detaljima svidjet će se djevojkama koje vole neutralnije i zemljane tonove. S druge strane, tamno ljubičasti model s cvjetnom trakom kojom prevladavaju roza, zelena i bijela boja mogao bi se svidjeti svima koji vole zanimljive kombinacije boja koje podižu svaki outfit.

Uz dva nova modela, ljubiteljice klasičnih uzoraka moći će birati između modela s mornarskim plavo bijelim prugicama ili modela s veselom kombinacijom crvenih i tirkiznih prugica.

Modeli iz ove kolekcije, kao i svake Havaianasice, su izrazito udobni i lagani zahvaljujući izradi od kvalitetne otporne gume koja drži nogu stabilnom, čuva ju od sklizanja i odbija neugodne mirise. Također, izrađeni su od posebnog materijala koji se ne zagrijava te zadržava svoj početni oblik. Jedno je sigurno - s ovakvim Havaianasicama ćete se definitivno istaknuti iz mase!

Više informacija o proizvodima i cijenama na službenim stranicama

19. travanj 2024 08:12