Lider trend
StoryEditor

Heraldi for Men and Women inspiracija za ljetni poslovni look

14. Srpanj 2018.

Ljeto nam donosi ležerniju i opušteniju atmosferu, pa tako i odabir odjeće ide u tom smjeru. No, kada je u pitanju poslovni look treba pripaziti da mu ne pristupite preležerno. Heraldi for Men and Women u svojoj bogatoj ponudi ima odgovor za svaki stil.

>>>FOTO: Hrvatski nogometni reprezentativci u Rusiju putuju sa stilom

Nećete pogriješiti s midi ili maksi suknjom u kombinaciji s elegantnom bluzom ili lepršavom košuljom, a ovisno o pravilima odijevanja na radnom mjestu, sako je odličan odjevni komad s kojim možete upotpuniti cijelu kombinaciju. Također, haljina midi dužine, kao i široke maxi hlače odličan su izbor za poslovni look. Budite pažljivi pri odabiru materijala jer želite da vaša koža diše te da vam bude ugodno u onome što ste odjenuli stoga su prirodan pamuk, lan i svila materijali koji se ne zaobilaze.

Današnji modni trendovi dopuštaju da se poigrate uzorcima i živopisnim bojama, izbijegnite klasičnu ljetnu bijelu boju i iznenadite vašu okolinu razigranim outfitom. Svoju osobnost, osim s izborom krojeva koji odudaraju od klasičnih, možete pokazati odabirom upečatljivog nakita ili cipela, odnosno sandalama  ako vaše radno mjesto dopušta malo ležerniji pristup.

 

Heraldi for Men predlaže ljetnu verziju klasičnog odijela koja se očituje kroz prirodne materijale i svjetlije tonove, a za one kojima dress code to dopušta, predlaže bermude duljine do koljena. Također, kako bi stajlingu dali ljetnu notu, hlače spojite s košuljama kratkih rukava u svjetlijim tonovima, živopisnim uzorcima  ili klasičnim polo majicama. Sako je uvijek poželjan odjevni komad, a ponuda u Heraldi for Men storeu pruža bezbroj mogućnosti od  svjetlih nijansi  plave i bež do zanimljivih modela s kariranim ili uzorkom na prugice.

Odjevne kombinacije s potpisom nekih od vodećih svjetskih fashion brendova potražite ekskluzivno u Heraldi for Men and Women  prodajnom mjestu na adresi Frankopanska 6 i Arena Centar, Zagreb.

24. travanj 2024 14:48