Lider trend
StoryEditor

I u novoj sapunici sve se vrti oko ljubavi

20. Kolovoz 2014.
Piše:
lider.media

Omiljena televizijska junakinja, 25-godišnja zadarska glumica, ove je godine potpuno ‘rasprodana‘; na svijet je donijela sina, radi kao radijska voditeljica, započela je snimati novu TV-sapunicu, piše kolumnu o majčinstvu i još tvrdi da se sve stigne uz malo volje i puno dobre organizacije.

Na intervju dogovoren u subotu, zbog njezinih televizijskih i radijskih obveza, glumica Doris Pinčić stigla je s manjim kašnjenjem i sinčićem koji je spavao u auto-sjedalici. Jednostavno, morala je pričekati da se sedmomjesečni Donat razbudi i bez trauma krene u aktivan dan. Nije to Donatu novost jer svugdje ide s roditeljima i već je postao redovan gost u studiju Narodnog radija gdje Doris radi kao voditeljica. Ne postoji ništa, kaže, što ne može raditi uz sina, a čini se da se s time slaže i Donat, jer dok je njegova majka pozirala za naslovnicu Lidera, strpljivo je promatrao i veselo se smješkao – jasno, najviše majci, ali i drugima. Ljupkost kojom zrači s malih ekrana kod Doris je još izraženija uživo, jer proizlazi iz njene snažne životne energije, lakoće i smirene samopouzdanosti kojom se nosi sa svim situacijama, izrazite društvenosti i vrlo jasnih stavova nimalo narušenih popularnošću. Treba naglasiti da je, otkako se prije tri godine pojavila na malim ekranima u ulozi Lare iz televizijskog serijala ‘Larin izbor’, ova 25-godišnja Zadranka, od lani udana za poduzetnika Borisa Rogoznicu, postala tražena glumačka zvijezda čije ime producentima jamči gledanost, vjernu publiku i zadovoljstvo sponzora. No, ubrzo je dokazala da nije samo ‘sapuničarska’ zvijezda, pa je već za prvu kazališnu ulogu u komediji ‘Lutka’ Mladene Gavran, u kojoj igra s Robertom Kurbašom, dobila Nagradu hrvatskog glumišta. Iza nje je snimljen film ‘Larin izbor; izgubljeni princ’, otvaranje igraonice Kupid, te, najvažnije, rođenje sina Donata, a pred njom je, kaže, sve što glumački posao i život ponude. Njezin je, naime, moto da se, uz malo volje i dobre organizacije, može postići sve što se poželi.

• Već ste započeli snimanja na Vašem trenutačnom televizijskom projektu. Možete li nam odati nešto više; je li Vaša uloga romantična?

- Nažalost, ne bih smjela još ništa odavati, ne prije nego krene službena kampanja. Mogu samo reći da snimam seriju za RTL televiziju i da se veselim projektu te da radim s brojnim sjajnim kolegama glumcima. Ali, naravno da se sve uvijek vrti oko ljubavi...

• Snimate li cijelo ljeto ili ćete stići i na ljetni odmor?

- Intenzivno počinjem snimati tek krajem kolovoza, pa trenutno moj angažman još nije prevelik. Ali, za to vrijeme radim kao voditeljica na Narodnom radiju i angažirana sam u igraonici Kupid koju smo zajednički otvorili kolega Robert Kurbaša i ja. No, prvu polovicu kolovoza posvetit ćemo odlasku u Zadar, pa potom u Imotski. Bit će to pravi odmor uz obitelj, prijatelje, more, dobru spizu... a jedino na što moram budno paziti je da ne zakinem bake i djedove u minutaži čuvanja Donata.

• No, počinjete i pisati...

- Riječ je o kolumni na portalu Klokanica.hr, a pisat ću o svojim iskustvima kao majka. Uvijek sam govorila da ću, kad postanem mama, pisati dnevnik, ali nikako da sjednem i bilo što zapišem. Ovako će, jer imat ću zadani rok koji moram poštivati, biti zapisane sve male i velike Donatove zgode i nezgode.

• Je li Vam bilo čudno nakon nepuna tri mjeseca od poroda opet početi raditi na radiju?

- Ni najmanje, tim više jer prostorije radija nisu daleko od moje kuće pa sam brzo, za dva-tri sata, opet s Donatom. Uostalom, i da nisam imala tu priliku, sumnjam da bih sjedila doma i bdjela nad Donatom. Jednostavno nisam taj tip. Umjesto na radiju, bila bih s njime na tržnici, na kavi s prijateljima, svugdje kamo idem i sama. Uostalom, i tata mu je jednako posvećen, pa njih dvojica često odu na Bundek, zajedno gledaju ženske, pravi su tandem...

Cijeli tekst možete pročitati u ljetnom dvobroju Lider trenda, koji će na kioscima kao samostalno izdanje biti prisutan do kraja kolovoza, te svakom čitatelju donosi dar – Spar Poklon karticu od 20 kuna te uzorke za njegu lica Vichy i Nikel  

Uživajte u čitanju ljetnog Trenda i ne zaboravite na darivanje koje organiziramo na Facebook stranici Lidera i Lider trenda do kraja kolovoza.

24. travanj 2024 13:54