Lider trend
StoryEditor

Iskonu dodijeljen certifikat Poslodavac Partner

23. Travanj 2015.
Piše:
lider.media

Poznatom po zavidnoj korporativnoj „ti“ kulturi i pozitivnom ozračju u kojem zaposlenici imaju mogućnost daljnjeg razvoja karijere unutar tvrtke, Iskon Internetu je dodijeljen certifikat Poslodavac Partner.

Riječ je o certifikatu kojim se prepoznaju i nagrađuju visoki standardi kvalitete upravljanja ljudskim resursima na hrvatskom tržištu rada.

Iskonu je certifikat dodijelio Aleksandar Zemunić, član Uprave SELECTIA. Ova tvrtka provodi certifikacijski proces u kojem se ocjenjuje ukupno 45 procesa u pet područja upravljanja zaposlenicima. Na svečanoj dodjeli su u ime tvrtke certifikat primili CEO Saša Kramar, voditeljica Odjela ljudskih potencijala Petrunjela Bura te djelatnice odjela Ana Kolumbić Borić i Mia Bogešić.

 - U telekom industriji, izloženoj neprestanim promjenama, kvalitetno upravljanje ljudskim resursima je iznimno važno. Velik broj djelatnika napredovao je u Iskonu zahvaljujući transparentnom procesu zapošljavanja, kvalitetnom orijentacijskom programu i pružanjem niza prilika za usavršavanje i razvoj. Najvažnije nam je i dalje zadržati visoko zadovoljstvo zaposlenika, istaknuo je na dodjeli Iskonov Saša Kramar.

26. travanj 2024 18:39