Lider trend
StoryEditor

Ivana Trump u Jablancu, najavljuje investicije

21. Kolovoz 2012.
Piše:
lider.media

Ivana Trump, bivša supruga Donalda Trumpa u Jablancu je posjetila bivšeg supruga, Riccarda Mazzucchellija, talijanskog biznismena koji je u tom mjestu kupio četiri nekretnine i ima viziju pretvoriti ga u elitno odredište na Jadranu.

Kako piše Novi list, Ivana Trump je u Jablanac došla u nedjelju u večernjim satima, nakon što je zrakoplovom sletjela u Split. Jablančani kažu da ne želi medijsku pažnju, no zainteresirana je za ulaganje.

– Naravno da mi se sviđa vaša zemlja. Prvi put sam bila u Hrvatskoj kada sam imala šest godina. Tada sam živjela u Češkoj, u Pragu i Zlinu i s roditeljima sam dolazila u Jugoslaviju, najčešće u Poreč. S Riccardom sam u Hrvatskoj bila mnogo puta, imam nekoliko projekata u Dubrovniku, a sad sam prvi put u Jablancu. Mjesto je prekrasno, apsolutno prekrasno - kaže Ivana Trump. Na pitanje namjerava li investirati u Jablanac, odgovorila je - apsolutno.- O tome sam i razgovarala s Riccardom jer on često boravi u Jablancu, a živi u Splitu, koji je spektakularan grad. Tako da, nikad se ne zna... Obožavam uređivati nekretnine i svakako bih to željela raditi i u Jablancu. Pošto je Riccardo dobro upućen u ovdašnje prilike, mislim da će nam biti lako pronaći projekt za mene. Financije su teži dio, ali ne toliko težak. Za sve pripremne radnje koje su nam potrebne netko mora biti ovdje i to je on - rekla je.

08. svibanj 2024 21:24