Lider trend
StoryEditor

Izvučena dobitnica nagradne igre ‘Znaš li što je pola milijuna kuna?‘

13. Ožujak 2014.
Piše:
lider.media

Velika nagradna igra ‘Znaš li što je pola milijuna kuna?‘, kojom se Tisak želio zahvaliti svojim kupcima za vjernost, trajala je od 17. siječnja do 25. veljače. U nagradnoj igri sudjelovalo je 150.000 kupaca s više od 300.000 računa. Nasumičnim odabirom, među tisućama pristiglih SMS poruka, izvučena je sretna dobitnica, gospođa Jasna Hubzin iz Križa, koja je osvojila vrijednih 500.000,00 kuna na potrošačkoj kartici OTP banke.

Prilikom predaje atraktivne nagrade, direktor marketinga Tiska Josip Grgić zahvalio se gospođi Hubzin na sudjelovanju u nagradnoj igri i rekao: Jako smo sretni kad imamo priliku nagraditi naše vjerne kupce poput gospođe Hubzin. Kroz kampanju i nagradu od pola milijuna kuna željeli smo se zahvaliti na svakodnevnoj podršci koju dobivamo od naših kupaca, odnosno na pola milijuna njihovih posjeta našim kioscima, plaćenih računa za režije i poslanih paketa, kao i na pola milijuna lajkova i komentara na našim društvenim mrežama. Ovim putem još jednom čestitam dobitnici. Tisak će i ubuduće organizirati razne aktivnosti u kojima ćemo nagrađivati naše vjerne kupce.

Slaven Celić, član Uprave OTP banke, istaknuo je: Nadam se da će vam nagradni iznos na našoj MasterCard PayPass prepaid kartici olakšati upravljanje kućnim budžetom. Ova kartica ima brojne prednosti. Riječ je o novoj generaciji kartice, koja zahvaljujući inovativnoj PayPass tehnologiji omogućuje beskontaktno plaćanje, ali s tom karticom se mogu vršiti i klasična plaćanja. Vjerujem da ćete ju sa zadovoljstvom koristiti na oba načina.

Tisak čestita sretnoj dobitnici, a svim ostalim sudionicima zahvaljuje na sudjelovanju u nagradnoj igri ‘Znaš li što je pola milijuna kuna?‘.

07. svibanj 2024 01:44