04. lipanj 2018.

Joop! ekskluzivni sponzor Hrvatske nogometne reprezentacije

Jedan od vodećih muških modnih brandova Joop! ekskluzivni je sponzor Hrvatske nogometne reprezentacije, za koju je dizajnirana personalizirana linija službenih odijela za nadolazeće Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji 2018.

Naši reprezentativci, od kojih mnogi igraju ključne uloge u najpoznatijim domaćim i stranim nogometnim klubovima, te članovi stručnog stožera HNS-a, zablistat će u odijelima skrojenima po mjeri, vrhunske kvalitete i besprijekorne udobnosti po kojima je njemački brand Joop! globalno poznat.

Od samih početaka, Hrvatska reprezentacija ne prestaje nizati uspjehe na međunarodnoj nogometnoj sceni, izdvajajući se dubokom posvećenošću detaljima i ambicijom da budu najbolji, što su osnovne vrijednosti kojima se i brand Joop! vodi pri kreiranju svojih kolekcija.

>>>Heraldi for Men: Ekskluzivna usluga izrade odjeće po mjeri

S obzirom na svoju svjetsku uspješnost, snagu i emocije koje pokazuju na nogometnom terenu, hrvatski nogometni reprezentativci savršeno predstavljaju brend Joop! koji, među ostalim, simbolizira autentičnost te snagu povezanu s emocijama.

Vatreni kroz igru na nogometnom terenu najbolje znaju što znači timski rad i što je sve potrebno za uspjeh, stoga se s lakoćom mogu poistovjetiti s vrijednostima brenda poput izvrsnosti, uspjeha, emocija, samopouzdanja, timskog rada, povjerenja, inovacija te hrabrosti.

Autentični Joop! krojevi našim će reprezentativcima osigurati savršeni look svakog dana i u svakoj prilici  pretvoriti ih u stilske ikone, koji besprijekornim stilom oduševljavaju i izvan nogometnog terena. Joop! odijela biti će dostupna ekskluzivno u Heraldi for Men & Women storeu.