Lider trend
StoryEditor

Karlovačko nudi najbolji omjer cijene i kvalitete

09. Lipanj 2014.
Piše:
lider.media

Prema rezultatima najnovijeg Best Buy Award istraživanja u Hrvatskoj, hrvatski potrošači, odnosno ispitanici koji su sudjelovali u Best Buy Award istraživanju, smatraju da im prema njihovom iskustvu i mišljenju, Karlovačko nudi najbolji omjer cijene i kvalitete kada je riječ o pivu u Hrvatskoj.

Naime, u nedavno održanom istraživanju Best Buy Award u Republici Hrvatskoj, ispitanicima, građanima Hrvatske, korisnicima interneta, u istraživačkoj anketi putem web obrasca postavljeno je sljedeće pitanje: „Navedite naziv proizvođača odnosno ponuđača PIVA koji po vašem osobnom iskustvu nudi u Hrvatskoj apsolutno najbolji omjer cijene i kvalitete:“.

Najviše ispitanika na ovo je pitanje odgovorilo: "Karlovačko". Na temelju ovog rezultata, Karlovačko pivo osvojilo je status "Best Buy Award" za kategoriju piva za godinu 2014/2015 na teritoriju Republike Hrvatske, kao i pravo na isticanje prestižne oznake i medalje "Best Buy Award"

‘‘Vrlo smo ponosni što su potrošači odabrali Karlovačko kao pivo koje im pruža najbolji omjer cijene i kvalitete. Uvijek se trudimo slušati naše potrošače i dati im ono što žele – pivo vrhunske kvalitete. Naše Karlovačko napravljeno je od kvalitetnih sastojaka i s velikom pažnjom. Karlovačko je brend koji je poznat i cijenjen i izvan granica Hrvatske, a oduvijek je bilo prepoznato kao ‘‘ono pravo pivo‘‘, izjavila je predsjednica Uprave Karlovačke pivovare Branka Slaveska te dodala: ‘‘Posebno nas veseli što smo Best Buy Award za Karlovačko dobili upravo u godini u kojoj Karlovačka pivovara slavi 160 godina rada i to nam je izvrstan poticaj da i dalje nastavimo proizvoditi pivo vrhunske kvalitete.‘‘

02. svibanj 2024 17:17