Lider trend
StoryEditor

Karlovačko Primavera - pivo inspirirano proljećem

20. Ožujak 2015.
Piše:
lider.media

Dan uoči prvog dana proljeća ponosno najavljujemo Karlovačko Primaveru – novo pivo iz obitelji Karlovačkog

Riječ je o novoj posebnoj pivskoj ponudi na tržištu koja će probuditi sva vaša osjetila. Karlovačko Primavera novo je nefiltrirano pšenično pivo obogaćeno mirisom korijandera što mu daje osvježavajuć okus i blagu gorčinu. Priprema se od pažljivo odabranog pšeničnog i ječmenog slada te sadrži 4,9% alkohola.

Karlovačko Primavera inspirirano je proljećem, a nota korijandera, koju sadrži, budi sva vaša osjetila – baš kao što proljeće budi prirodu. Upravo zato ovo pivo nosi ime Primavera što je talijanski naziv za proljeće.

Karlovačko Primavera još je jedna je u nizu inovacija koje Heineken Hrvatska priprema za ovu godinu. Ovim proizvodom obitelj Karlovačkog proširena je zanimljivim okusom koji će zasigurno oduševiti sve koji žele probati nešto novo i uzbudljivo. Karlovačko Primavera idealno je piće za uživanje u zrakama proljetnog sunca na svojoj ili terasi omiljenog kafića.

Proizvodi iz obitelji Karlovačkog napravljeni su od prirodnih sastojaka bez GMO-a, ne zadrže konzervanse, aditive niti umjetna bojila.

19. travanj 2024 15:54