Aktualno Lider trend

Kylie Jenner slavi 21. rođendan uz gotovo milijardu dolara

Jenner
Foto: Disney/Flickr
Lider
Autor Lider

Kylie Jenner, jedna od zvijezda popularnog televizijskog reality showa i obiteljskog klana Kardashians, danas slavi svoj 21. rođendan.

>>>Jedan ‘cvrkut’ Kylie Jenner srušio vrijednost Snapchata za 1,7 milijardu dolara

Osim punoljetnosti, Kylie će uskoro proslaviti i svoju prvu milijardu dolara bogatstva, a da bi to ostvarila nedostaje joj još 40-ak milijuna.

my heart

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kylie je 100-postotna vlasnica jedne od najpopularnijih kozmetičkih kompanija – Kylie Cosmetics. Lansirala ju je prije dvije godine s kompletom vrijednim 29 dolara koji se sastoji samo od ruža i olovke za usne, a od tada je prodala više od 630 milijuna dolara vrijedne kozmetike, uključujući i 330 milijuna samo u 2017.

Forbes njezinu kompaniju koja je, u međuvremenu, dodala kozmetiku poput sjenila i pudera, procjenjuje na 800 milijuna dolara, a to je čini bogatijom od Madonne ili Beyonce.

>>>Kendall Jenner s 22 milijuna dolara najplaćeniji model na svijetu

112 milijuna ljudi prati Kylie na Instagramu. Dnevno objavljuje barem po tri priče i slike u kojima reklamira svoje proizvode.

Usporedbe radi, Kyliena majka Kris (63) “teška” je 60 milijuna dolara, dok njene sestre Khloe (34), Kendall (22) i Kourtney (39) imaju 40, 18 i 26 milijuna dolara. Kylie zarađuje više i od sestre Kim Kardashian West (37) koja ima oko 260 milijuna dolara, dok njen otac Kaitlyn Jenner (nekad Bruce Jenner) ima bogatstvo procijenjeno na 75 milijuna dolara.

Komentari