Aktualno Lider trend

Kylie Jenner slavi 21. rođendan uz gotovo milijardu dolara

Jenner
Foto: Disney/Flickr
Autor Lider

Kylie Jenner, jedna od zvijezda popularnog televizijskog reality showa i obiteljskog klana Kardashians, danas slavi svoj 21. rođendan.

>>>Jedan ‘cvrkut’ Kylie Jenner srušio vrijednost Snapchata za 1,7 milijardu dolara

Osim punoljetnosti, Kylie će uskoro proslaviti i svoju prvu milijardu dolara bogatstva, a da bi to ostvarila nedostaje joj još 40-ak milijuna.

my heart

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kylie je 100-postotna vlasnica jedne od najpopularnijih kozmetičkih kompanija – Kylie Cosmetics. Lansirala ju je prije dvije godine s kompletom vrijednim 29 dolara koji se sastoji samo od ruža i olovke za usne, a od tada je prodala više od 630 milijuna dolara vrijedne kozmetike, uključujući i 330 milijuna samo u 2017.

Forbes njezinu kompaniju koja je, u međuvremenu, dodala kozmetiku poput sjenila i pudera, procjenjuje na 800 milijuna dolara, a to je čini bogatijom od Madonne ili Beyonce.

>>>Kendall Jenner s 22 milijuna dolara najplaćeniji model na svijetu

112 milijuna ljudi prati Kylie na Instagramu. Dnevno objavljuje barem po tri priče i slike u kojima reklamira svoje proizvode.

Usporedbe radi, Kyliena majka Kris (63) “teška” je 60 milijuna dolara, dok njene sestre Khloe (34), Kendall (22) i Kourtney (39) imaju 40, 18 i 26 milijuna dolara. Kylie zarađuje više i od sestre Kim Kardashian West (37) koja ima oko 260 milijuna dolara, dok njen otac Kaitlyn Jenner (nekad Bruce Jenner) ima bogatstvo procijenjeno na 75 milijuna dolara.


Pratite Lider na društvenim mrežama linkedininstagram
 
 

Komentari