Lider trend
StoryEditor

Lider daruje 5 knjiga ‘Kako pokrenuti vlastiti biznis‘

25. Svibanj 2012.
Piše:
lider.media

Razmišljate li već neko vrijeme o tome trebate li se upustiti u poduzetničke vode i pokrenuti biznis onda će vam nova knjiga Inge Lalić ‘Kako pokrenuti vlastiti biznis‘ pomoći u pronalaženju odgovora.

Autorica knjige ‘Kako pokrenuti vlastiti biznis‘ ima 12-godišnje iskustvo u poslovnom savjetovanju, edukaciji klijenata, coachingu, vođenju i izgradnji prodajnih timova, a pisala je kolumnu i za Liderov web. Lider će nagraditi pet čitatelja njezinom novom knjigom, a sve što trebate učiniti jest poslati točan odgovor na postavljeno pitanje do ponedjeljka 28. svibnja do 15 sati na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Pitanje je vezano uz vaše poznavanje poslovnog tjednika Lidera, a glasi; u koju rubriku Lidera bi smjestili temu ‘Kako pokrenuti vlastiti biznis‘. Imena dobitnika knjige i točan odgovor objavit ćemo u ponedjeljak do 17 sati na Liderovom webu.

O knjizi Knjiga obrađuje sljedeće zanimljive teme: imate li ideju, odustanite od dobrog, a izvrsnom recite DA, neuspjeh je dio uspjeha, je li moguća financijska sloboda, vođenje se može naučiti... Najlakši, najbrži i najbolji način da doznate gdje se u ovom trenutku nalazite jest obratiti pozornost na rezultate koje sada ostvarujete. Ili ste zadovoljni svojim životom ili niste, ili imate novca na računu ili nemate, ili ste uspješni ili niste. Rezultati nikad ne lažu.Ako želite stvoriti biznis o kakvom sanjate i biti uspješan poduzetnik, morate preuzeti odgovornost za sve što vam se događa. To nije uvijek lako, ali nije ni nemoguće. Naravno da je lakše okrivljavati nešto izvan nas za stvari koje nam se ne sviđaju. Okrivljujemo krizu, gospodarstvo, vladu, vrijeme, manjak novca - bilo koga i bilo što čemu možemo prišiti krivnju za vlastiti neuspjeh. Nema sumnje da ti faktori postoje, ali kada bi oni bili odlučujući, nikada nitko ne bi uspio u poduzetništvu. A vi poznajete i uspješne poduzetnike, zar ne?

O autorici Autorica knjige ima 12-godišnje iskustvo u poslovnom savjetovanju, edukaciji klijenata, coachingu, vođenju i izgradnji prodajnih timova. Vodi treninge i radionice komunikacijskih, prodajnih i managerskih vještina. Vlasnica je tvrtke RE-FORMA, centra za poslovno savjetovanje i edukaciju poduzetnika. Piše redovnu kolumnu Poduzetnički kod na portalu Pametna kuna i blog na poslovnom portalu Poslovni Savjetnik, a pisala je kolumne i za Lider te ženske časopise Tena i Tajnica. Autorica je brojnih tekstova o poduzetništvu koje prenose portali u zemlji i inozemstvu. Gostovala je u emisijama na radiju i televiziji na teme osobnog i poslovnog razvoja.

08. svibanj 2024 05:10