Lider trend
StoryEditor

Ljetni Lider trend 10 čitatelja daruje kupkom s limunom i limunskom travom dr. Hauschka!

20. Kolovoz 2015.
Piše:
lider.media

Ovoga ljeta veliki specijal Lider Trenda donosi brojne teme koje će biti užitak čitati dok se odmarate na nekoj plaži ili naprosto uživate u hladovini.

Specijal je od 17. srpnja na kioscima diljem Hrvatske dostupan kao samostalno izdanje po cijeni od 9,90 kuna bez poklona ili 29,90 kuna s poklonima, a za naše čitatelje pripremili smo još jedno ljetno darivanje - kupku s limunom i limunskom travom iz linije organske kozmetike dr. Hauschka!

Svjež miris limuna dozrelih na suncu spaja se s egzotičnom limunskom travom stvarajući ugođaj pun lakoće i životne radosti. Započnite dan opušteno i puni nove energije ili se osvježite nakon napornog radnog dana s mirisnom kupkom koja djeluje na vaše tijelo, duh i dušu. Kupka nježno njeguje i hidratizira vašu kožu te sadrži isključivo sastojke iz organskog uzgoja. Usklađene kompozicije eteričnih ulja uz visoko vrijedne sastojke suncokretovog i ricinusovog ulja, dok limun i limunska trava aktiviraju vašu kožu svojim tonizirajućim djelovanjem. Primjena: dodajte po želji nekoliko čepova u vašu kupku. Savjet više: jednom tjedno izmasirajte se tijekom tuširanja kupkom s limunom i limunskom travom. Jednostavno stavite malo kupke na vlažnu rukavicu za kupanje za osvježavajuću masažu. Proizvod ne sadrži sintetičke mirise, boje, konzervanse, mineralna ulja, parabene, silikone i polietilen glikol.

Kako sudjelovati?

Navedite točan naziv teme iz ljetnog dvobroja Trenda unutar kojeg je objavljena naslovna fotografija. Točne odgovore i svoje podatke (ime, prezime i adresa) šaljite na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 23.8. do ponoći. Dobitnici će biti  odabrani slučajnim kompjuterskim odabirom, a njihova imena na Facebook stranici Lidera i u ovom tekstu bit će objavljena 24.8.

 

Darove su dobili:

Martina Knežević

Vedrana Bunić

Tena Lukac

Sanela Tot

Anita Horvat

Suzana Orešić

Ena Jurakić

Jelena Kovačević

Marija Hrman

Barbara Labrovic

18. travanj 2024 15:15