Lider trend
StoryEditor

Maistrinom hotelu Eden nagrada Thomson Holidaysa

31. Listopad 2012.
Piše:
lider.media

Najveći britanski turoperator Thomson Holidays i ove je godine potvrdio izvrsnost ponude i usluge Maistrinog hotela Eden u Rovinju dodijelivši mu zlatnu medalju u kategoriji 4T Best Thomson Summer Accommodation.

Priznanje je hotelu dodijeljeno je na osnovi preferencija samih gostiju Thomsona koji su po svom boravku imali priliku ocijeniti kvalitetu hotela, stoji u priopćenju. 

- Ova nagrada za hotel Eden predstavlja iznimno dostignuće, naročito zato što su kriteriji za njezino dobivanje vrlo zahtjevni, a mi ih uspijevamo zadovoljiti već nekoliko godina. Rezultat je to prije svega izvanrednog zalaganja cjelokupnog tima hotela. Kontinuirano radimo na podizanju kvalitete ponude i usluge kako bismo zadovoljili najviše zahtjeve svih naših gostiju, istaknula je Nada Petrović Stepanov, direktorica hotela Eden.Thomson Holidays turoperator dio je jedne od vodećih turističkih kompanija u svijetu - TUI Grupe, i svake godine dodjeljuje Gold Medal nagrade na temelju rezultata anketa provedenih među svojim gostima. Samo ocjenjivanje obuhvaća nekoliko važnih čimbenika kao što su lokacija, kvaliteta usluge, čistoća objekta, komfor soba, kvaliteta hrane, ponuda aktivnosti, odnos cijene i kvalitete te općenito zadovoljstvo gosta koje je ujedno i presudan čimbenik za dodjeljivanje same nagrade. Tijekom 2012. godine turisti iz Velike Britanije ostvarili su gotovo 20 posto od ukupno realiziranog broja noćenja u hotelu Eden što ih svrstava na drugo mjesto po svim fizičkim ostvarenjima u odnosu na goste s drugih tržišta.

25. travanj 2024 20:40