Lider trend
StoryEditor

Na Plitvicama ekipa iz National Geographica

18. Listopad 2012.
Piše:
lider.media

Protekli vikend na Plitivičkim jezerima boravila je ekipa National Geographic iz Rusije. U sklopu priprema za prvi multimedijski projekt koje realizira, uredništvo National Geographic Russia izabralo je Plitvička jezera kao destinaciju koju žele približiti svojim čitateljima, odnosno gledateljima.

Kako je objasnila Irina Kovalicheva direktorica National Geographica, mulitimedijski projekt Plitivička jezera uključuje različite platforme - NG Magazin, NG Traveler, web site, objave na svim relevantnim društvenim mrežama, posebne aplikacije za iPad, Youtube i na koncu televiziju.

- Iako smo, u pripremama za dolazak već bili dobro upoznati što jesu Plitvička jezera, ono što smo vidjeli u protekla tri dana znatno je nadmašilo naša očekivanja i mislim da ćemo Plitvicama morati dati više medijskog prostora nego smo planirali, ali vjerujem da će naši čitatelji odnosno gledatelji biti zadovoljni. Po prvi put radimo ovakav projekt koji uključuje sve medije odnosno izdanja National Geographica i drago mi je da smo izabrali Plitvička jezera - rekla je Kovalicheva. Njihove su procjene da će više od 4 milijuna ljudi vidjeti što Plitvice jesu.

Ravnateljica Parka,  Lidija Bertović izrazila je zadovoljstvo boravkom novinara i snimatelja National Geographic Russia te naglasila da je rusko tržište izuzetno zanimljivo jer do sada ruski gosti nisu previše dolazili i boravili na Plitvicama. 

20. travanj 2024 07:26