Lider trend
StoryEditor

Najbolji jesenski City Break u Dubrovniku

25. Rujan 2012.

U listopadskom izdanju vodećeg časopisa o putovanjima u Njemačkoj ‘Geo Saison‘ objavljena je reportaža o Dubrovniku i to u okviru naslovne teme ovog izdanja ‘Najbolje razdoblje za city break‘.

Osim putovanja u Dubrovnik u listopadu Geo Saison savjetuje putovanja i u druge europske metropole poput Lisabona, Istanbula, Lyona, Postdama i Trsta.Časopis Geo Saison izlazi u mjesečnoj nakladi od 138.485 primjeraka, a svako izdanje pročita i do pola milijuna čitatelja, a procijenjena reportaža o Dubrovniku iznosi 1.690,000 tisuća eura.

Autor reportaže o Dubrovniku Titus Arnu svoje oduševljenje Gradom prenosi u reportaži na deset stranica pod naslovom ‘Oni koji traže raj na zemlji trebaju doći i vidjeti Dubrovnik‘, citirajući George Bernard Shawa. Uz tekst su objavljene visokokvalitetne slike, a zadnje dvije stranice reportaže donose prijedloge hotela i restorana, mjesta za izlazak, te ostale korisne informacije potrebne za planiranje nezaboravnog boravka u Dubrovniku.

Njemački turisti su na trećem mjestu gostiju u Dubrovniku s 36.574 dolaska, 15 posto više nego prošle godine i 167.752 noćenja što je 18 posto više nego od siječnja do rujna 2011. godine, podaci su Turističke zajednice Grada Dubrovnika.

25. travanj 2024 03:40