Lider trend

FOTO: Najdraže kreacije Ivice Skoke

Poznati hrvatski dizajner Ivica Skoko u Posh Fantasy Baru, u društvu brojnih prijatelja i suradnika, proslavio je svoju 15. godišnjicu rada. Uz Ivicu, velika zvijezda večeri bila je i glumica Petra Dugandžić, koja je ujedno proslavila i svoj rođendan.

Ivica je tom prigodom pripremio malu modnu reviju simboličnog naziva ‘Moje najdraže kreacije’, za koju je odabrao njemu najdraže kreacije iz dugogodišnje karijere, a njegova prijateljica i suradnica Ivana Bilandžija Billy osmislila je styling. Za frizure pobrinula se Katica Topčić. Zadnji model na reviji, čipkastu crvenu haljinu, nosila je Petra Dugandžić. Također, predstavljena je i posebna haljina koja je nastala u suradnji s Meri Merinom. Haljina koju je Ivica napravio od jedinstvenog materijala – etiketa Meri Merino, plijenila je pozornost.

– Jako sam sretan što sam već toliko godina prisutan na modnoj sceni. Iza mene je divnih 15 godina rada i veselim se predstojećim godinama u svojoj karijeri. S godinama sam upoznao predivne ljude i stekao brojne prijatelje te ostvario razne suradnje. Jedna od njih je i suradnja s Meri Merinom, koja se nastavila i na ovom partyju, te mi je jako drago što se među mojim najdražim haljinama našla i ona napravljena od Meri Merino etiketa – rekao je Ivica Skoko.
Večer je kulminirala dolaskom torte s likom Marilyn Monroe, koju je vlasnica kluba, Snježana Mehun, naručila specijalno za slavljenike. Petra i Ivica zajedno su razrezali tortu u društvu svojih prijatelja i kolega koji su ih tu večer došli podržati.
Proslavu 15. godina karijere Ivice Skoke i rođendan Petre Dugandžić svojim dolaskom uveličali su: Nenad Korkut, Duško Modrinić, Ivana Popović, Ivan Alduk, Boris Banović, Ivan Herceg, Helena Minić, Hrvoje Klobučar, Kristijan Potočki, Nela Kocis i Aleksandar Bogdanović.

Ivica Skoko jedan je od najpoznatijih hrvatskih modnih dizajnera. U dugogodišnjoj uspješnoj karijeri afirmirao se kao prvak visokog prêt-à-portera, a njegove se haljine često pojavljuju na crvenim tepisima svih važnih događanja u Hrvatskoj.

Komentari