Lider trend
StoryEditor

Nov koncept doručka na Good Food način

07. Lipanj 2018.

Na uglu zagrebačke Palmotićeve ulice i Europskog trga u Good Foodu u srijedu je predstavljen nov koncept doručka.

Novi juice bar nudi originalne napitke koji se pripremaju pred gostima koji mogu birati između pet vrsta: smoothy, juice, power, shooter ili signature - napitak s potpisom. 15 dodataka  (lanene sjemenke, chia sjemenke, prahovi konoplje mace i spiruline, cejlonski cimet, orašasti plodovi…) potiče na kreiranje napitaka po svom guštu.

Juice Mag File od smoothija izdvaja Cinnamon City u kojem se nježno grle cejlonski cimet, borovnica, banana i bademovo mlijeko. Za one avanturističkog duha tu su signature napitci kreativnih naziva. Good Food preporučuje Stand Out s neobičnom kombinacijom brokule, naranče, celera i limuna. Avokado, jabuka i limunov sok vode do vječne mladosti i juicea – Forever Young. Treba li vam obilje energije za nastavak dana tu su i shooteri kao npr. Shocking booster i Lady Chia power za ‘fit dame‘.

No, vratimo se doručku. Evo kako iz Good Fooda opisuju svoju novu ponudu:

"Sunny Side Up&Avocado, jedno je od jela od kojeg nepca pjevaju. U njemu se strastveno grle jaja na oko i avokado. Možda biste radije probali Twisted eggs (fritaja s jagodama i šparogama)? Uživat ćete od dragosti, a od ovog doručka bit ćete dugo siti. Polenta&Tofu skewers – ražnjići od palente i tofua, ono su za čime će sigurno posegnuti vegetarijanci, a Balance Bowl svidjet će se svim fit damama - lagan, a kvalitetan jutarnji obrok.  Za klasičare smo pripremili prefini sendvič Baguette sa šunkom, maslacem i sirom i Juice Plate - tanjur pun osvježavajućeg voća."

Doručak u krevetu (Royal Breakfast) na novoj zagrebačkoj špici možete isprobati tijekom lipnja.

24. travanj 2024 00:35