Lider trend
StoryEditor

Obame proslavile 20. godišnjicu braka

07. Listopad 2012.
Piše:
liderhrt

Američki predsjednik Barack Obama i njegova supruga Michelle konačno su sinoć proslavili 20. godišnjicu braka, provevši romantičnu večer u gradu tri dana kasnije nego što je trebalo zbog predsjedničke debate.

Američki prvi par obilježio je ovu prigodu večerom za dvoje u restoranu Bourbon Steak u hotelu Four Seasons u Georgetownu u susjedstvu Washingtona.Samo mjesec dana pred predsjedničke izbore Obama si je priuštio rijedak slobodan dan od predizborne kampanje nakon silnih skupova uoči prve debate s republikanskim izazivačem Mittom Romneyom u srijedu u Denveru koju je prema općem mišljenju izgubio.

Obraćajući se svojoj ženi u publici te večeri Obama je rekao kako je bio najsretniji čovjek na Zemlji kada je pristala udati se za njega prije dva desetljeća. Samo ti želim draga sretnu godišnjicu i da znaš kako za godinu dana nećemo slaviti pred 40 milijuna ljudi, rekao je on izazvavši opći smijeh.Romney je čestitao i našalio se: Siguran sam kako je ovo najromantičnije mjesto koje ste mogli zamisliti, ovdje samnom.

20. travanj 2024 06:31