Lider trend
StoryEditor

Obertauern, Hrvatima omiljeno skijalište, nudi jedinstveno jamstvo - iz kreveta izravno na stazu

02. Listopad 2016.
Piše:
lider.media

Skijaška sezona tek što nije počela, a jedno od najomiljenijih skijaških odredišta Hrvatima, Obertauern, gotovo je spremno za doček prvih gostiju. Skijalište smješteno na 1740 metara nadmorske visine, što je najviše u regiji Salzburger Land, vrata gostima otvara 16. studenog kada će put 100 kilometara snježnih staza prvi liftovi povesti.

A skijaške staze samo su manji dio onoga što ovo skijaško središte nudi - na nadmorskoj visini od 1630 do 2313 metara očekuju vas vlak s kabinama, 18 sjedežnica, vlak sa sjedežnicama i kabinama, šest vučnica, 26 kilometara divnih loipa za skijaško trčanje, posebno djeci drag obiteljski snježni park medvjeda Bibo te snježni park za ljubitelje freestylinga. A osim klasičnog skijanja možete se okušati i u trendovskim disciplinama kao što su snowkiting i snowbiking.

No, ako i niste potpuni zaljubljenik u skijanje i aktivnosti na snijegu, Obertauern nudi moderni hotelski i apartmanski komfor, vrhunski wellness, fitness, mogućnosti za kupovinu, bezbroj lokacija za apres-ski, uzbudljiv noćni život, brojna prvoklasna događanja i prije svega sasvim opušten ugođaj. Već nekoliko godina Obertauern privlači sve više obitelji te se bez sumnje može ubrojiti u regiju koja je u čitavom Alpskom prostoru najbolje opremljena za bavljenje zimskim sportom, a ujedno primjerena za obitelj.

Jeste li razmišljali o godišnjem odmoru bez automobila? E, to dobivate u regiji Salzburger Land. Svako skijalište dostupno je pješice tako da možete iz svakog smještajnog objekta pristupiti mreži od 100 km staza. To je jedinstveno jamstvo Ski in/Ski out - iz kreveta izravno na stazu. Tauernski krug u Obertauernu raspolaže jednom od najatraktivnijih skijaških krugova Alpskog prostora koji vas vodi s jednog spusta na drugi. Skijaški krug Super Seven omogućuje zahtjevnom skijašu uspon na sedam najviših vrhova oko Obertauerna.

Ovaj skijaški centar posebno ističe da je austrijsko skijalište s najviše (prirodnog) snijega - prosječna maksimalna visina iznosi 264 cm. Ništa manje nisu ponosni na dječji skijaški program, a cjelokupnu ponudu i sezonski program možete vidjeti na www.obertauern.com.

21. travanj 2024 20:27