Aktualno Lider trend Preporučeno

Odličan okus: Nadalini tri nagrade u Londonu

nadalina
Foot: acebook.com/nadalina.chocolate
Lider
Autor Lider

Splitska Nadalina i ove je godine dokazala svoju iznimnu kvalitetu za što je okrunjena priznanjem na natjecanju Great Taste Awards nedavno održanom u Londonu. Ovo je priznanje samo jedno u nizu kojim su nagrađene ručno rađene čokoladne slastice bivšeg splitkog punkera Marinka Biškića.

U kategoriji čokolada čak su tri proizvoda dobila priznanje – tamna mliječna čokolada Ecuador, čokolada Venezuela Porcelana, te čokoladni namaz Spread me s maslinovim uljem, prenosi portal Total Croatia News.

Prošle godine nadalinina RAW 85% čokolada okrunjena je brončanom medaljom na natjecanju International Chocolate Awards u Amsterdamu, a nagrade su osvojili i na natjecanju u Firenci.

>>>Split dobio čokoladni suvenir Dioklecijanovu palaču

Nadalina je 25. godišnjicu osnutka kompanije 2015. godine proslavila oborivši Guinnessov rekord s najvećom čokoladom koja se protezala na čak 102.43 metra kvadratna.

Da su ove čokolade sve samo ne ‘obične’ govori u prilog inovativna jestiva čokoladna ploča koja može svirati na gramofonu, kao i jedan od najnovijih proizvoda – čokolada s magarećim mlijekom.

Komentari