Lider trend
StoryEditor

Oryx Grupa donirala UNICEF

23. Rujan 2013.
Piše:
lider.media

Donacijom ORYX Grupe vrijednom 10.000 kuna za UNICEF-ove programe za najranjiviju djecu u Hrvatskoj obilježena je prva godina uspješne suradnje dvaju partnera.

 Donaciju je na zajedničkom događanju održanom danas na Centru za sigurnu vožnju ORYX Grupe Đurđici Ivković, v.d. predstojnici Ureda UNICEF-a u Hrvatskoj uručio Ivan Zubak, predsjednik Uprave ORYX Grupe. Uručenju donacije prisustvovala je i UNICEF-ova ambasadorica dobre volje Maja Vučić.

Donacija je prikupljena od prodaje naljepnica za automobil kojima se komunicira sigurnost djece u prometu. Cilj partnerstva ORYX Grupe i UNICEF-a je podizanje razine svijesti o važnosti sigurnosti djece u prometu te prikupljanje sredstava za najranjivije skupine djece: djecu koja žive u izoliranim područjima, djecu koja dolaze iz obitelji slabijeg ekonomskog statusa, djecu s teškoćama u razvoju.

Također treba napomenuti da osim donacije ORYX Grupe, članovi ORYX Asistencije donirali su svojim dobrovoljnim uplatama još 8.381 kuna.

- Ovdje nikako nije i ne smije biti riječ o novcu već o činjenici da smo kroz svoje aktivnosti u posljednjih godinu dana uspjeli pridobiti gotovo 2.000 korisnika naših usluga da se uključe u naš projekt podrške UNICEF-u. To svakako nije beznačajno i trudit ćemo se da u narednim godinama ta brojka bude još i veća – komentirao je suradnju Ivan Zubak, predsjednik Uprave ORYX Grupe.

ORYX Grupa od 2012. godine nosi status korporativnog prijatelja UNICEF-a te se kroz svoje kanale komunikacije i sa svim svojim zaposlenicima i klijentima uključila u UNICEF-ove akcije. Osim prikupljanja financijskih sredstava ORYX Grupa sudjeluje u radu UNICEF-a i kroz organizaciju posebnih događanja na ORYX Centru za sigurnu vožnju, a u program ORYX Autoškole uključen je i jedan obavezan nastavni sat o sigurnom prijevozu djece u vozilima. Uz to ORYX donira i treninge sigurne vožnje te izrađuje različite edukativne materijale i sudjeluje u ostalim aktivnostima.

18. travanj 2024 23:33