Lider trend

Pogledajte 10 najboljih reklama sa Super Bowla 2019. godine

Proteklog vikenda odigrala se završnica doigravanja NFL lige, Super Bowl, a The New England Patriotsi bili su momčad koja je ove godine slavila pobjedu.

>>>Rušenje rekorda: Znate li koliko košta 30 sekundi reklame na Super Bowlu?

Osim same igre najveću pozornost svake godine privlače reklame, jer se oglašivači trude biti što maštovitiji i zabavniji u svojih 30 televizijskih sekundi koje koštaju preko 5 milijuna dolara.

Pogledajmo 10 najboljih reklama koje su se prikazivale tijekom finala američkog nogometa 2019.

10. Reklama tvrtke Planters za kikiriki, omiljenu grickalicu i nezaobilaznog suputnika pivi, zaslužila je mjesto na listi zbog svoje simpatičnosti, kao i činjenice da se u cameo ulozi u njoj pojavljuje omiljeni američki luđak (nut) Charlie Sheen.

9. Pampers je za svoju reklamu angažirao poznate tate, pjevače Johna Legenda i Adama Levinea, kao i supermodel Chrissy Teigen.

8. Američka marka piva Budweiser u svoju je reklamu ubacila dvije neodoljive stvari – simpatičnog psa dalmatinca i vjetroturbine, hvaleći se kako proizvodnju bazira na snazi vjetra.

7. Amazonova reklama upozorava na to što se događa kada se ljudi previše pouzdaju u virtualne pomoćnice, na primjeru glumca Harrisona Forda i komičarki iz serije Broad City.

6. Christina Applegate bori se s dva nepristojna M&M bombona na stražnjem sjedištu svoga auta.

5. Pringles se hvali svojim raznim okusima u kojima mogu uživati samo smrtnici.

4. Jedna od najzabavnijih reklama s ovogodišnjeg Super Bowla je ona za smrznutu hranu Devour, u kojoj jedna očajna žena priča priču o svom suprugu koji je ovisan o hrani iz mirkovalne.

3. Zoe Kravitz testira ASMR vještine u reklami za još jedno pivo proizvođača Michelob.

2. Carrie Bradshaw u seriji ‘Seks i grad’ pila je samo Cosmopolitan. Dude iz filma Big Lebowski pio je samo White Russian. No Sarah Jessica Parker i Jeff Bridges piju Stellu Artois.

1. Najbolja reklama Super Bowla 2019. godine je antireklama, cinični kratki mjuzikl koji reklamira bombone Skittles.