Lider trend
StoryEditor

Potražite ljetni Lider Trend s poklonima

07. Srpanj 2016.
Piše:
lider.media

Ovoga ljeta veliki specijal Lider Trenda donosi brojne teme koje će biti užitak čitati dok se odmarate na nekoj plaži ili naprosto uživate u hladovini. Specijal će od 5. srpnja na kioscima diljem Hrvatske biti dostupan kao samostalno izdanje po cijeni od 9,90 kuna bez poklona ili 19,90 kuna s poklonima – lakom za nokte, listićem Hrvatske lutrije i Biobazinim proizvodima..

Osim toga, za naše čitatelje pripremamo i velika tjedna darivanja koja ćemo objavljivati na portalu lider.media i  Facebook stranicama Lider trenda i Lidera!

Pratite nas i pročitajte što smo pripremili za vas!

U ovogodišnjem ljetnom broju naslovnica i intervju pripali su voditeljici, simpatičnoj Splićanki s adresom u Zagrebu  Marijani Batinić, u posljednje vrijeme sveprisutnom licu na malim ekranima.

Veliki blok tema posvećen je ljetu, moru, godišnjem odmoru. Tu je Ljetni vodič po Jadranu u kojem vam predlažemo gdje da pođete, što da vidite, koji događaj ne propustite, što da čitate… a sve to prema tipu osobe kojoj pripadate – jeste li hedonist, avanturist ili…

Naravno, tu je modni prilog s najnovijim trendovima sezone, kao i brojni savjeti o sunčanju, njezi tijela, nogu, kose, make upu.

Analiziramo i filmsku industriju, poglavito holivudsku, koja je, kako se čini, ostala bez ideja i inspiracije pa se mahom okreće recikliranju – beskonačnoj vrtnji starih naslova u novim nastavcima i u filmovima i serijama.

U Gastro&enodestinacijama putujemo na sjever Španjolske te nešto bliže do – Ozlja.

Ljetni jelovnik predlaže poznati šef David Skoko, a u temi o ljeti nezaobilaznom sladoledu saznajte koje sve nove i nevjerojatne kombinacije nude maštovite slastičari s raznih strana svijeta

Uz uobičajenu rubriku 007 gdje predlažemo sedam dizajnerskih predmeta za kuću i vrt, u ovom broju otkrivamo novi trend na Zapadu – mahom mladi ljudi sve se više odlučuju na život u malim kućama, do tridesetak kvadrata, često na kotačima

I, naravno, vodimo vas na deset najljepših plaža na svijetu.

Ljetni Lider Trend potražite na sljedećim prodajnim mjestima:

 

20. travanj 2024 14:20