Lider trend
StoryEditor

Predstavljanje 29 hrvatskih vinara u New Yorku

25. Veljača 2013.
Piše:
lider.media

U Astor centru u New Yorku sutra, 26. veljače, održat će se ‘walk around tasting‘ - kušanje hrvatskih vina i to u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i Ministarstva poljoprivrede.

Ove će se godine, ispred Udruženja vinarstva HGK, predstaviti 29 hrvatskih vinara, s više od stotinu različitih etiketa. Prije samog kušanja, u 11 sati, održat će se i master class radionica koju će voditi The Wine Guys-i, Mike DeSimone i Jeff Jenssen. Oni su među najpopularnijim i najpriznatijim wine& gastro novinarimaa i piscima u NY-u, autori nekoliko nagrađenih knjiga o toj tematici, a pišu i za jedan od najpoznatijih vinskih časopisa ‘Wine Enthusiast‘. Pridružit će im se Saša Špiranec, hrvatski enolog i predsjednik Odbora za marketing i sajmove Udruženja vinarstva HGK, te master sommelier Cliff Rames.

Ove će se godine u New Yorku predstaviti gotovo sve najbolje hrvatske vinarije: Badel 1862, Baković, Belje, Bibich, Bodren, Bolfan, Boškinac, Damjanić, Franc Arman, Gospoja, Grgić, Iločki Podrumi, Ivan Katunar, Korta Katarina, Kozlović, Krauthaker, Kutjevo, Matošević, Meneghetti, Mokalo, Nada, Pelješki Vinogradar, Roxanich, Šipun, Škegro, St Hills, Trapan, Vinoplod i Zlatan Otok, priopćili su ih HGK-a.

26. travanj 2024 22:45