Lider trend
StoryEditor

Predstavljeno drugo izdanje Dolce Vita festivala

06. Ožujak 2014.
Piše:
lider.media

Dolce Vita Heritage festival održat će se ove godine po drugi put u Rovinju od 6. do 8. lipnja najavljeno je danas na press konferenciji u zagrebačkom klubu Pepermint.

Dolce Vita je heritage festival kojiveć drugu godinu zaredom slavi vintage kulturu u svim njenim oblicima . glazbi, ilmu, dizajnu, modi, plesu i hrani. Jedan od organizatora festivala Tomo Ricov najavio je što čeka sve koji se otisnu u Rovinj početkom lipnja.

- Bit će odlična glazba od ponajboljih svjetskih rockabilly bendova, a posebnost je i izložba oldtimer vozila. Ove godine lokacija je promijenjena i bit će u staroj tvornici duhana i u hotelu Amarin. Bit će to tri dana intezivnog plesa i dobrog provoda – istaknuo je Ricov.

Domaćin će opet biti hotelski lanac Maistra koji na taj način pokušava svojim gostima ponuditi nešto više od samog sunca i mora. Prvi festival bio je uspješan i nadaju se da će ove godine biti još bolji.

- Prvi mačiči nisu se bacili u vodu i bilo smo jako zadovoljni. U suradnji s Pepermintom širimo našu ponudu i jako smo zadovoljni s ostvarenim rezultatima. Nadamo se da će biti dobro posjećeno i da će svi se dobro zabaviti u Rovinju – rekao je predsjednik Uprave Maistre Tomislav Popović.

Za segment hrane brinut će se proslavljeni kuhar Tomislav Gretić koji je najavio da će i ove godine biti suradnje s pet zagrebačkih restorana.

- Vraćamo se u vrijeme kada se nije pazilo je li je hrana organska ili nisko kalorična već gdje se u njoj uživalo maksimalno. To ćemo pokušati oživjeti na ovom festivalu i nadamo se da ćemo uspjeti. Surađivati ćemo s Lara i Penatti, Rougemarinm, Hole in one pubom, Lobbyem i Apettiom što se tiče hrane. Svi su pozvani da dođu i uživaju – poručio je Gretić.

Karte se mogu nabaviti preko sustava entrio.hr i na njihovim prodajnim mjestima.

16. travanj 2024 08:22