Lider trend
StoryEditor

Prosinac je rezerviran za Žene u biznisu i novi Lider trend

09. Studeni 2016.

Ljerka Puljić (Agrokor), Gordana Kovačević (Ericsson Nikola Tesla), Vedrana Jelušić Kašić (EBRD), Iva Balent (Agrokor), Lada Tedeschi Fiorio (Atlantic), Malin Holmberg (Tele2), Mladenka Grgić (Agram)...dobro su nam poznata imena domaće poslovne scene i proteklih godina našle su se u samom vrhu Liderovih lista najmoćnijih žena hrvatskog biznisa.

Rodna (ne)ravnopravnost nametnula se kao jedna od vodećih tema i u Hrvatskoj i u svijetu. Sve je više inicijativa posvećenih toj temi, o kojoj na Liderovoj konferenciji Žene u biznisu govore upravo najkvalificiranije − najmoćnije žene hrvatskog biznisa, koje su i same morale razbijati ‘staklene stropove’.

ljerka puljicc

Nakon što je Ljerka Puljić 10 godina nosila titulu najmoćnije žene hrvatskog biznisa, na lanjskoj konferenciji Žene u biznisu najmoćnijom je proglašena predsjednica Uprave Ericsson Nikola Tesle Gordana Kovačević.

Hoće li ove godine doći do promjene saznat ćemo na 6. konferenciji Žene u biznisu koja će se pod pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović održati 1. prosinca u Zagrebačkom kazalištu mladih, kada će Lider 11. godinu zaredom objaviti svoju ekskluzivnu listu 300 najmoćijih žena hrvatskog biznisa.

c54e038945cb53aaca9eb1fa7816a8441-810x540

Tom prilikom predstavit će se i zimsko izdanje Liderovog  lifestyle magazina Lider trend, namijenjenog  onima koji tragaju za stvarima na koje vrijedi potrošiti slobodno vrijeme i novac. U Lider trendu čitatelji mogu pročitati analize aktualnih fenomena, kritike novih knjige ili filmova te doznati nešto više o proizvodima koje namjeravaju kupiti, bilo da je riječ o namještaju, kozmetici, putovanju  ili o novom pametnom telefonu.

Lider-Trend-810x594

Pogledajte kako smo protekla godišnja doba obilježili u Lider trendu:

Jesenski Lider trend 2016

Ljetni Lider trend 2016

Proljetni Lider trend 2016

Zimski Lider trend 2015

Prvi tjedan u prosincu u Lideru je posvećen i društveno odgovornom poslovanju te početak mjeseca obilježavamo i prilogom posvećenim ovoj temi. Prilog je namijenjen promoviranju društvene odgovornosti kao koncepta u kojem poslovni subjekti dobrovoljno doprinose boljem i kvalitetnijem društvu, kao i čišćem okolišu u sredini u kojoj djeluju. Tvrtke mogu vlastitim pozitivnim primjerima ukazati na važnost DOP-a, te motivirati druge da se uključe u njihovu provedbu. Kako prilog izgleda možete povjeriti ovdje 

26. travanj 2024 07:54