• Pratite nas na:
06. veljača 2019.

Purina dodijelila #WeAreBetterWithPets nagrade

[embed]https://youtu.be/YOGiWrYmK7Y[/embed]

Purina i Journal okupili su kućne ljubimce i njihove vlasnike na dodjeli #WeAreBetterWithPets nagrada osobama najzaslužnijima za stvaranje boljeg svijeta kućnih ljubimcima u 2018. godini.

#WeAreBetterWithPets je nagrada kojom tvrtka koja proizvodi hranu za kućne ljubimce već drugu godinu zaredom daje priznanje onima koji su svojim djelovanjem doprinijeli boljoj kvaliteti života kućnih ljubimaca. Nagrade se dodjeljuju u tri kategorije: Javna osoba - entuzijast godine, Entuzijast godine te Posebna nagrada.

[embed]https://www.instagram.com/p/BtZ2hXNDMCW/[/embed]

- Prema procjeni Udruge Indigo u Hrvatskoj se samo u prošloj godini na ulicama našlo 15000 pasa. Mi promoviramo odgovorno vlasništvo i udomljavanje. Nagrada #WeAreBetterWithPets jedan je od načina na koji to činimo, izjavila je Lana Tomičić, voditeljica razvoja Purina Hrvatska.

Ove godine nagrada Javna osoba - entuzijast godine pripala je jazz divi Zdenki Kovačiček koja je veliki broj koncerata održala upravo u svrhu prikupljanja pomoći manje sretnim životinjama.

Nikolina Raček koja vlastitim financijskim sredstvima spašava životinje pronađene na ulici i brine o pronalasku njihovog novog doma pobjednica je kategorije Entuzijast godine.

Posebna nagrada pripala je spasilačkom timu Hrvatske gorske službe spašavanja Karlovac koja ima preko 1.000 intervencija godišnje od kojih se veliki broj odnosi na spašavanja života. U većini potraga i spašavanja, spasioci se oslanjaju na svoje najvjernije članove tima – pse.

https://www.instagram.com/p/BHElVAhBIG9/

Na događanju su bili prisutni i predstavnici udruge Indigo te glumci kazališta Mala scena koji zajedno s Purinom kroz edukativni projekt pazi.mazi.voli promoviraju udomljavanje napuštenih životinja i edukaciju javnosti o odgovornom vlasništvu prema kućnim ljubimcima.

Dodjelu nagrada nisu propustile ni brojne poznate ličnosti poput Antonije Blaće, Marijane Batinić, Petre Kurtele, Tatjane Jurić, modnog dvojca Elfs.

[embed]https://www.instagram.com/p/Btii-LNn2gX/[/embed]

#WeAreBetterWithPets globalna je inicijativa Purine koja je brzo dobila veliki broj poklonika koji svoju ljubav prema ljubimcima iskazuju i na Instagramu na kojem istoimeni hashtag (#wearebetterwithpets) broji preko 30 tisuća objava koje vjerno prikazuju sreću vlasnika i njihovih kućnih ljubimcima.