Lider trend
StoryEditor

Romantični bijeg u hotel Le Meridien Lav, Split

12. Veljača 2015.

Smješten na jednoj od najljepših rivijera Mediterana, hotel Le Meridien Lav, Split ove je veljače pripremio posebnu ponudu koja slavi ljubav. Kao dodatak prirodnim ljepotama Podstrane, beskrajnim šljunčanim plažama, očaravajućim pogledom prema Splitu i otocima te ugodnoj klimi karakterističnoj za Dalmaciju, u ovom su luksuznom hotelu pripremili izobilje romantičnih sadržaja.

Opustite se i zaboravite na svakodnevne obaveze vikend bijegom u pravu romantičnu oazu u koju se Le Meridien Lav, Split pretvara u narednom periodu.

Upravo Romantični bijeg naziv je vikend paketa koji vrijedi sve do kraja ožujka. Iznenadite voljenu osobu romantičnim vikendom u prekrasnom ambijentu ovog luksuznog hotela. Uživajte u gastronomskim specijalitetima ili Spa centru i prepustite se osjećaju zaljubljenosti. Čokoladne praline i boca pjenušavog vina, doručak serviran u romantično dekoriranoj sobi te besplatno korištenje Dioklecijan Spa centra samo su neke od pogodnosti paketa koji će oduševiti sve zaljubljene.

Kruna romantične ponude je proslava dana zaljubljenih, Valentinova u sklopu koje Le Méridien Lav, Split svim zaljubljenima daruje luksuzno noćenje s doručkom za dvoje! Naime, svi parovi koji si 14.2. priušte romantičnu večeru u restoranu Spalatum, na poklon dobiju besplatan smještaj u hotelu. Predivan menu inspiriran ovim praznikom ljubavi sastavio je poznati šef kuhinje Zdravko Perić. Ponuda uključuje večeru s 4 slijeda uz glazbu uživo, noćenje te doručak za samo 599 kn. Ako želite provesti cijeli vikend u romantičnim aktivnostima za dodatnih 599 kn dobivate još jedno noćenje s uključenim doručkom. Kako bi ugođaj bio što potpuniji po vrlo povoljnim cijenama možete naručiti i šampanjac u sobu ili isprobati romantičnu masažu za dvoje.

Više informacija o navedenim ponudama možete saznati slanjem upita na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na www.lemeridienlavsplit.com

25. travanj 2024 04:32