Lider trend
StoryEditor

Sestre Zaninović odmjerit će snage na 1. hrvatskom Pillow Fight Day-u

18. Ožujak 2016.

Svjetska atrakcija Pillow Fight Day napokon dolazi i u Hrvatsku! Nakon što su sve veće svjetske metropole iskusile užitak i veselje borbe jastucima i građani Zagreba moći će učiniti isto, i to u centru grada.

Tvrtka Dormeo danas je u svom prodajnom prostoru održala konferenciju za medije na kojoj je najavila jedinstveni zabavno-edukativni događaj: zagrebački Cvjetni trg će 2. travnja postati domaćin prve velike masovne borbe jastucima.

Ovo događanje za cilj ima podizanje svijesti i educiranje o iznimno važnoj temi – zdravom spavanju. Higijenu zdravog spavanja znatno podiže redovito mijenjanje jastuka, a upravo to svi često zanemarujemo. Stoga, kako bismo spavali zdravo i kvalitetno, jastuke trebamo mijenjati najmanje svake dvije godine - poruka je koju povodom održavanja 1. hrvatskog Pillow Fight Day-a šalju iz Dormea.  

- Dugo smo razmišljali o sadržaju koji je dovoljno atraktivan i koji će što većem broju građana prenijeti poruku o važnosti zdravog sna. Čak trećinu života provodimo spavajući i zato je iznimno važno kako spavamo! Kvalitetu Dormeo proizvoda kupci vrijedno zapažaju te nam se učestalo vraćaju, a kroz ovaj event želimo i široj javnosti pružiti informacije o tome kako postići zdrav san, pogotovo nakon napornog dnevnog ritma. Na nadolazećem eventu, osim dobre zabave, pružit ćemo vam i stručne savjete o što kvalitetnijem načinu spavanja, a moći ćete i izabrati jastuk po vašoj mjeri. Pozivamo vas da svoje stare jastuke zamijenite našim Eucalyptus jastukom i uvjerite se sami što znači spavati na Dormeo način,  rekla je Katarina Kolombani Milković, Dormeo brand managerica.  

Važnost ovog događanja prepoznale su i vrhunske sportašice, sestre Zaninović koje će također sudjelovati na 1. hrvatskom Pillow Fight Day-u. Kako se proteklih dana medijima proširila vijest da su složne sestre spremne na novi izazov u karijeri, ali i da će se zbog "tajanstvenog nekoga" međusobno boriti, na današnjoj konferenciji za medije doznali smo o čemu se zapravo radi. Predmet njihovog interesa nije bio misteriozni muškarac, već Dormeo Eucalyptus jastuk! Naime, sestre Zaninović odlučile su, u pravom sportskom duhu, prihvatiti izazov i međusobno odmjeriti snage na 1. hrvatskom Pillow Fight Day-u.

- Čim je stigao poziv za Pillow Fight Day krenule smo u pripreme. Volimo izazove i prepoznale smo ovaj projekt kao hvalevrijedan i zabavan način da se podigne svijest o važnoj temi. Nemamo često priliku boriti se jedna protiv druge, tako da smo se dobro uvježbale i jedva čekamo "dan obračuna jastucima".  Čak smo razmišljale promijeniti sport i postati profesionalni borci za zdravo spavanje, našalile su se sestre Zaninović.

Svi oni koji su pod stresom i puno rade, pozvani su na smijeh i zdravu zabavu kojom će u potpunosti biti ispunjen 1. hrvatski Pillow Fight Day. Borcima će se na događanju pridružiti i voditelji Ana Miščević i Luka Bulić koji će ovo događanje začiniti svojim prepoznatljivim humorom. Vidimo se 2. travnja na zagrebačkom Cvjetnom trgu točno u podne! Zabavni program počinje u 11,00 sati i traje do 13,00 sati. Ne zaboravite doći na vrijeme jer će početak borbe jastucima označiti pucanj sa Griča!

23. travanj 2024 15:30