Lider trend
StoryEditor

Sika među top 50 švicarskih brandova

07. Svibanj 2015.

Prema „Best Swiss Brands 2015.“ vrijednost branda Sika porasla je za 78% u proteklih 12 mjeseci te je proglašena najbrže rastućim švicarskim brandom u proteklom razdoblju.

Zahvaljujući rastu vrijednosti branda, u ovogodišnjem ocjenjivanju Best Swiss brands 2015, Sika je ušla u Top 50 švicarskih brandova. Godišnje rangiranje Best Swiss Brand ocjenjuje deset internih i eksternih čimbenika, uključujući financijsku snagu kompanije. Sika je nadmašila vodeće švicarske, dakle i velike globalne brandove, upravo rastom vrijednosti branda. Prodaja je u 2014. godini ostvarila rekordne rezultate u svim regijama te ih čak i nadmašila na najvećim tržištima.

Ujedno, Sika je znatno povećala brand awareness globalnom oglasnom kampanjom fokusiranom na performanse i povjerenje koje ostvaruje. Sika Croatia veseli se što je doprinijela globalnom uspjehu svoje kompanije postajući pouzdani partner na domaćem tržištu, s izgrađenim povjerenjem za vrijeme koje dolazi.

Uz brigu o okolišu i održivi razvoj, Sika će uvijek težiti liderstvu u svojem području, a ono je vrlo široko i zahtjevno. U Hrvatskoj vjerojatno najpoznatija po programu hidroizolacija. Sika nudi rješenja od temelja do krova. Aditivi za beton, reparaturni mortovi te premazi za sanaciju ili materijali od karbonskih vlakana za jačanje statike, proizvodi lijepljenje i brtvljenje, ali i proizvodi za industriju poput sredstava za  zaštitu podvozja i ljepila za autostakla te u brodogradnji.

Važno je napomenuti da su potrošači u istraživanju Best Buy Award Croatia iz srpnja 2014., u kategoriji hidroizolacija proglasili tvrtku Sika kao najbolji odabir. Sika je dobila najviše glasova za najbolji odnos cijene i kvalitete hidroizolacijskih proizvoda.

03. svibanj 2024 04:37