Lider trend
StoryEditor

SMS-om platite kavu, pivo, kruh ili frizuru

15. Lipanj 2015.
Piše:
lider.media

Nova usluga mKovanice omogućuje svim mobilnim Vip korisnicima SMS plaćanje računa na lokacijama s oznakom „send2pay“, uključujući kafiće, restorane, pekarnice, frizerske salone i druge obrtničke radnje.

Usluga mKovanice razvijena je u suradnji s tvrtkom Abit d.o.o. koja je pokrenula projekt za plaćanje usluga SMS porukom na prodajnim mjestima i ugostiteljskim objektima s oznakom „send2pay“.

Korištenje je jednostavno i dovoljno je da korisnik na prodajnoj lokaciji s oznakom „send2pay“, pošalje SMS poruku na broj 700007 s ključnom riječi koja je ispisana na računu prodajnog mjesta te će potvrda o plaćanju stići u obliku povratne SMS poruke na Vip mobilni telefon sa svim podacima o naplaćenom iznosu.

Putem platforme mKovanice ostvaruje se plaćanje za proizvode i usluge trećih strana korištenjem platnih usluga i elektroničkog novca gdje je Vipnet isključivo posrednik u provođenju transakcije. Cijene proizvoda i usluga utvrđene su cjenicima davatelja proizvoda i usluga. Vipnet će i u budućnosti razvijati usluge na platformi mKovanice obogaćujući je suradnjama s budućim poslovnim partnerima.

18. travanj 2024 12:17