Lider trend

Stigla je Di Caprio by Varteks nova kolekcija

Avatar
Autor promo

Stari majstori – nova moda, koncept je kojim se Varteksov tim vodio u kreiranju nove reklamne kampanje za svoj brand Di Caprio.

S više od sto godina proizvodnje i sto milijuna sašivenih odijela za Varteks se zaista može reći da su stari majstori. Tako dugom i bogatom tradicijom može se pohvaliti rijetko koji europski i svjetski proizvođač.
I ne samo to, više od dvadeset godina proizvodnje za Boss, Versace i ostale svjetske brandove garancija su vrhunske kvalitete koja prolazi najzahtjevnije testove mode industrije.

Upravo spoj takve provjerene kvalitete i modernog dizajna karakterizira najnoviju Di Caprio kolekciju. Naglasak je na poslovnoj eleganciji utjelovljenoj u vrhunski izrađenim odijelima za muškarce i žene u najfinijim vunenim tkaninama. Ženska odijela, bilo da su kombinacija sakoa i hlača ili sakoa i suknje prilagođena su različitim figurama i nezaobilazan su dio poslovne garderobe. Elegantne haljine u rasponu od poslovnih do svečanih naglašavaju ženstvenost, a zahvaljujući svojoj kvaliteti bit će jedan od onih vječnih komada koje ćemo s veseljem nositi ponovo i ponovo. Casual kolekcija elegantan je odabir za slobodno vrijeme u kojoj se može pronaći sve od hlača do modne pletenine.
Di Caprio kolekcija iznenadit će vas i akcentima boje i uzoraka bilo da tražite savršen crveni kaputić ili recimo točkastu haljinu koja se jednako dobro nosi na poslu i nakon njega.

U trenutku kad sve prave fashionistice radije biraju lokalnu proizvodnju i slow fashion nova kolekcija Di Caprio by Varteks savršen je odabir.

Fotografije za reklamnu kampanju snimane su s autentičnim rekvizitima iz Varteksovog muzeja: kovčezima za skladištenje i pređom od koje se radila tkanina, a potpisuje ih poznati fotograf Mladen Šarić.

Komentari

Komentirajte