11. prosinac 2018.

Što se nosi ove zime? Freywille kolekcije u crvenoj, zlatnoj i crnoj

Adventske šetnje izazivaju neodoljivu potrebu da se pridružimo čarobnoj igri procvata boja i svijetla na gradskim ulicama. Međutim, uz tople jakne i kapute, ponekad se zapitamo kako učiniti styling malo zanimljivijim te više u duhu sa šarenim božićnim slavljem. Naravno, tajna je u dobro odabranim modnim dodacima: kapa ili šešir, torba , rukavice, šal i poneki komad upečatljivog nakita.

>>>Freywille i Little Fashion Paradise: Modni trikovi za najljepše kombinacije s pletivom

Inspiracija za najljepše zimske kolekcije nakita mogu se naći u zagrebačkom FREYWILLE butiku, a posebno su zanimljive one posvećene Gustavu Klimtu koje obiluju zlatnim i crnim detaljima, te kolekcije Passionate Russia i L’Amandier rouge éclat okupane bogatim crvenim tonovima.

No, FREYWILLE je pripremio i svoju selekciju najimpresivnijih, svečanih komada, a kroz suradnju s talentiranim fotografskim dvojcem Decker & Kutić u jednoj od adventskih fotografija su oživljena tri duha prelijepe Božićne priče Charlesa Dickensa.

FREYWILLE umjetnici podsjećaju kako su u hladnim danima lice i ruke uvijek u prvom planu. Zato, ako se dvoumite kojem nakitu dati prednost, zima je idealna za veće, upečatljive naušnice, beskonačne igre sa šarenim prstenjem, a duh prošlosti utjelovite kroz neobičan oblik ili dizajn sata. Savršeno blagdansko raspoloženje obojano je nezaobilaznim jarko crvenim i zlatnim nijansama, ali poseban začin ovoj sezoni daju „it“ boje, od ponovno obožavane žute, tradicionalne smaragdno zelene pa do cijelog spektra ljubičastih nijansi.

>>>FOTO: FREYWILLE predstavlja ekskluzivnu ediciju unikata kolekcionarske vrijednosti

Blagdanski FREYWILLE asortiman možete istražiti u Preradovićevoj 2, u Zagrebu ili putem FREYWILLE Online Boutiqua na http://shop.freywille.com/hr/ te Facebook stranice FREYWILLE Zagreb.