Lider trend
StoryEditor

FOTO: Što tvoja Caprisa torba govori o tebi?

25. Listopad 2017.

Stigla nam je jesen, koloritno i uzbudljivo godišnje doba koje obožava promjene, stilsko poigravanje i maštovitost. Glavni protagonist ove stilske jeseni ponovno je Carpisa, koja ponudom zanimljivih, chic modnih dodataka ponovno potvrđuje svoju prepoznatljivu dominantnost. U bogatoj Carpisa ponudi posebno se ističe kolekcija torbi, naglašavajući kako je kvalitetna torba ključni komad svakog dobrog outfita. Uz primarnu, praktičnu komponentnu, brand ističe i onu estetsku koja daje pečat svakoj modnoj kombinaciji.

Jesen u Carpisi rezervirana je za klasične modele koje će obožavati dame istančanog modnog stila

Jesenski modeli dolaze u više različitih veličina i boja, s decentnim detaljima koje će posebno voljeti profinjene dame koje njeguju klasičan stilski izričaj. Boje su prigodne za navedeno godišnje doba, tako prevladavaju crni, crveni, narančasti i nude tonovi koji olakšavaju kombiniranje odjevnih kombinacija.

>>>Jesenski tonovi u novoj kolekciji talijanskog brenda Carpisa za sezonu 2017./2018.

Carpisa  dizajn iznova nas iznenađuje atraktivnim modelima koji su ovu jesensku ponudu osvježili prikladnim oblicima u koje ćete pospremiti sve stvari potrebne tijekom užurbanog dnevnog rasporeda, nosive na ramenu ili u ruci, ovisno o prigodi.

Izbor torbe puno govori o osobi koja ju nosi, da li je kreativna, da li prati trendove ili je vjerna klasici, stoga odvažite se i odaberite model koji će vas najbolje opisati, zasigurno nećete proći nezapaženo.

20. travanj 2024 00:47