Aktualno Lider trend

U novom broju Lider Trenda: Zlatan Vehabović – Zrakom, morem i kistom od Arktika, Zagreba do New Yorka

Lider
Autor Lider

Asistent na Slikarskom odsjeku Akademije likovnih umjetnosti Zlatan Vehabović među najboljim je hrvatskim slikarima mlađe generacije. Iza njega je desetak samostalnih izložbi, a zadnja, Tamno bijela zemlja, ovog je ljeta bila postavljena u Umjetničkom paviljonu u Zagrebu. Riječ je o slikarevu viđenju Arktika, koji je posjetio 2016. godine, a o čemu priča u intervjuu s Valentinom Starčević.

U novom Lider Trendu možete potražiti ideje za božićne poklone za najdraže, doznati zimske modne trendove koje možete iskoristiti za blagdanske domjenke i zabave – od nakita, makeupa i njege do parfema.

>>>U novom broju Lidera: 300 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa

Nina Levičnik, poznata slovenska arhitektica, sommelierka, odlična kuharica i slastičarka te poznavateljica gastroscene, ekskluzivno je za Lider trend preporučila restorane i barove u koje treba svakako navratiti kad se zateknete u lijepoj Ljubljani. Također donosimo i blagdanske kulinarske običaje diljem svijeta, kao i prilog o zimskim sportovima.

U ove hladne dane svima nam je potrebno malo topline, no što se događa kada toga nestane u bračnoj zajednici, točnije kada seks postane sve rjeđi? Često se partneri naviknu na to da nemaju odnose i ne vide u tome nikakvu dramu, no ipak je nužno tražiti uzroke takva stanja.

Što smo još za vas pripremili otkrijte u novom broju tiskanog ili digitalnog Lidera.

Svoj primjerak Lidera potražite na svim kioscima Tiska i iNovina.

Komentari