Lider trend
StoryEditor

U susret uspješnoj turističkoj sezoni 2016.!

27. Veljača 2016.

Prošle godine Hrvatska je u turizmu ostvarila natprosječno dobre rezultate, a očekivanja od sezone u 2016. još su veća. Budite dio uspješne hrvatske turističke priče i iskoristite pogodnosti akcije Poslovi u turizmu!

Hrvatska je u 2015. ostvarila znatno veći rast broja noćenja u odnosu na Španjolsku, Italiju i Grčku što ju je lansiralo u sam vrh najpoželjnijih mediteranskih destinacija, a komplimenti su nastavili stizati i tijekom zime kada je Zagreb proglašen za najbolju božićnu destinaciju u Europi. Laskavu titulu najbolje europske destinacije pak osvojio je Zadar, a zbog svega toga realno je očekivati da će i 2016. hrvatska turistička sezona nastaviti bilježiti odlične rezultate.

Dio ove uspješne priče je i MojPosao koji već devetu godinu zaredom provodi akciju ‘Poslovi u turizmu‘ kojom doprinosi povećanju mobilnosti na tržištu rada i promiče sezonske poslove u turizmu. Akcija traje od siječnja do kraja rujna te omogućuje svim poslodavcima u turističko-ugostiteljskom sektoru povoljnije uvjete oglašavanja slobodnih radnih mjesta, a posloprimcima jednostavniji i brži pronalazak sezonskog posla.

Prema dugogodišnjem iskustvu, formirali smo pakete usluga prilagođene Vašim potrebama! Za sva dodatna pitanja i pomoć, stojimo Vam na raspolaganju putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefona 01 6065 275.

19. svibanj 2024 19:36