Lider trend
StoryEditor

Uz raspjevanu Indiru obilježen Svjetski dan spavanja

17. Ožujak 2015.
Piše:
lider.media

Dormeo, vodeći brend u kategoriji madraca, svake godine obilježava Svjetski dan spavanja (16.03.) kako bi istaknuo važnost madraca, jastuka i podnica za kvalitetu spavanja i zdravlje pojedinca. Ovogodišnje je događanje održano u znaku nove Dormeo ambasadorice, Indire Levak, koja je zapjevala zajedno s pobjednicima natječaja “Zapjevaj s Indirom i osvoji Dormeo madrac”.

Uz Indiru događaj su podržale i druge osobe iz javnog života - Ana Miščević, Tarik i Lejla Filipović, Iva Goluža - koji su se i sami imali priliku uvjeriti u kvalitetu Dormeo proizvoda.

- Dormeo je prisutan u većini domova i postao je tradicija. Iz priča mojih prijateljica i sestara znala sam da je Dormeo garancija kvalitete, istaknula je tom prilikom Indira, i dodala: Po prirodi sam perfekcionist i trudim se uvijek dati najbolje od sebe. Zato zauzvrat tražim jedino da budem nagrađena vrhunskim odmorom, a upravo to dobivam od svog Dormea.

Dormeo Air Lux, Comfort i Select madraci nova su generacija madraca proizvedena Octaspring® tehnologijom. Jezgru Dormeo Air madraca čine inovativne "pjenaste" opruge koje spajaju udobnost memorijske pjene i prozračnost klasičnih madraca. Dormeo Air prilagođava se svakom tijelu poput madraca od memorijske pjene, a zbog inovativne strukture "pjenastih" opruga, istovremeno omogućuje stalan protok zraka za jedinstven osjećaj trajne svježine. 

23. travanj 2024 07:30