Lider trend
StoryEditor

VIDEO: Avengers: Infinity War u kojem je Marvel okupio sve superheroje

30. Studeni 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=6ZfuNTqbHE8

Dugo se čekalo, no trailer za ‘Avengers: Infinity War‘ je napokon stigao. Najnoviji film o Avengers sagi bi mogao biti spektakularan s obzirom na činjenicu da je Marvel, sudeći po traileru, okupio sve superheroje.

Prema ovom dvominutnom traileru ‘Infity War‘ bi mogao biti najveći Marvelov film ikad jer je ovoga puta okupio likove poput Capitana America, Spider- Mana, Black Widow i Doctora Strangea koji se pojavljuju u dramatičnom traileru koji je do sada prikupio gotovo pola milijuna pregleda na Youtubeu, piše CNN.

Činjenica da se ovog puta udružuju ‘Avengersi‘ s ‘Guardians of the Galaxy‘ i praktički svi superheroji koje je Marvel prikazao na ekranu u njihovih sedamnaest filmova u posljednjih deset godina također pridonosi činjenici da se radi o spektaklu. Čini se da je Marvel s ‘Iron Manom‘, s kojim je sve počelo 2008. godine, napravio revoluciju superheroja na filmu.

Avengersi i Guardiansi protiv titana Thanosa

‘Avengersi‘ i ‘Guardiansi‘ će se u ‘Infinity Waru‘ suočiti s ljutim titanom Thanosom, kojeg Marvel najavljuje još od 2012., od scene nakon odjavne špice prvih ‘Avengersa‘. ‘Avengersima‘ je ujedinjenje s ostalim superherojima jedina šansa da pobijede Thanosa, do sada daleko najmoćnijeg protivnika, kojeg  glumi Josh Brolin.

Thanosu je cilj skupiti svih pet takozvanih ‘Infinity Stonsea‘, dijamante nevjerojatne moći s kojima može kontrolirati razne silae koje upravljaju svemirom. Thanos je i bez ‘Infinity Stonesa‘ jedno od najmoćnijih bića i okrutni vojskovođa koji upravlja hordama Chitaurija, kibernetski nadograđenih bića. Sudeći po traileru, slijedi epska masovna borba između superheroja i Chitaurija, i naposlijetku između Avengersa i Thanosa.

Film su režirali Joe i Anthony Russo, a u kina stiže 4. svibnja 2018. godine.

28. travanj 2024 15:16