Lider trend
StoryEditor

Vikend u Istri s Novim Peugeotom 508

29. Listopad 2014.
Piše:
lider.media

Završena je nagradna igra Peugeot Hrvatske i tjednika Lider u kojoj je glavna nagrada vikend za dvije osobe u Rovinju uz Novi Peugeot 508.

Sretna dobitnica Andrijana Lepka će se s novom 508-icom i punim spremnikom goriva zaputiti u Rovinj u kojem će uživati u savršenom vikendu za dvoje.

- Ovo je veliko iznenađenje za nas, vrlo smo sretni što smo dobili tu nagradu. U posljednje vrijeme dogodile su nam se lijepe stvari: suprug se zaposlio i idemo na vikend u Lone Novim Peugeotom. Inače, i sami smo vlasnici Peugota, a sad ćemo vidjeti kako izgleda novi model, veći od našega. U natjecanju sam glasovala za dm i očito je da smo oboje pobjednici izbora – izjavila je dobitnica Andrijana Lepka.

Sudionici nagradne igre birali su najpoželjniju tvrtku s Liderova popisa petsto najuspješnijih tvrtki na internetskoj stranici www.peugeotlider.com, za što je glas dalo više od 350 glasača. Najviše glasova i u skladu s tim jednomjesečnu uporabu Novog Peugeota 508 dobila je tvrtka dm.

Novi Peugeot 508 u Hrvatsku je stigao sredinom listopada. Odlikuju ga nov izgled, inovativna oprema i novi motori Euro 6.

17. svibanj 2024 03:35