Lider trend
StoryEditor

Vrijedni darovi za nove pretplatnike Lidera

20. Studeni 2013.
Piše:
lider.media

Ako razmišljate o tome da se pretplatite na Lider, uštedite i osigurate da svaki tjedan vaš primjerak stiže do radnog stola sada je odličan trenutak. Modna kuća Galko pripremila je poklone za nove pretplatnike Lidera.

Svi koji se pretplate putem on-line prijave (link http://liderpress.hr/#pretplata) ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. pošalju zahtjev za pretplatu mogu, ovisno o modelu pretplate, izabrati poklon iz bogatog asortimana modne kuće Galko.

- Za dvogodišnju pretplatu (1276 kn + PDV) čitatelji će na dar dobiti žensku torbu (kombinacija platno – koža) ili poklon set novčanik, remen i privjesak

- Uz jednogodišnju pretplatu (681 kn + PDV) pretplatnici na dar dobivaju remen i neseser.

Pretplata na Lider uključuje uz redovni broj i sve Liderove specijalne priloge (1000 najvećih, 500 najboljih, Lider trend, Tehnopolis, Koncept, Društveno odgovorno poslovanje, Agencijsko bilo, Brendovi...), besplatno iPad izdanje te 10 posto popusta na sve Liderove konferencije.

Galko kolekcija za jesen/zimu 2013/14 nudi torbe tamnijih boja, prati svjetske tendencije u modi kao što crno-bijeli grafizmi, mornarsko plava, zagasiti tonovi smeđe – posebice boja burgundca te suptilne nijanse magličastih tonova. Od tekstura ističu se još uvijek aktualan uzorak krokodila, te izgled patinaste površine smeđih tonova koji se referiraju na kolorit gotike i srednjeg vijeka.

Inspiracija geometrijom vidljiva je u kombinacijama sivih i crnih tonova, a posebnu dinamiku joj daje kontrast sjajnih, lakiranih i mat tekastura.. U kolekcijama jesen/zima, nezaobilazna je smeđa boja koja se ove godine referira na slikarska remek djela gotike i srednjeg vijeka – dakle to su prije svega boja burgundca, bogati smeđi tonovi upotpunjeni zlatnim detaljima, a izgled patinaste, degradirane površine to naglašava. Mornarko plava još je uvijek aktualna, a do izražaja dolazi upravo kontrastom izraženog krokodilskog uzorka i mat kože. Nježni, magličasti tonovi bež i ledeno sivi podsjećaju na hladna jesenska i zimska jutra te će se vrlo lako uklopiti u zimske modne kombinacije.

Uz proizvodnju i prodaju Galko proizvoda u ponudi te kuće su i promotivni artikli za poslovne poklone te usluge tiska, štika, gravure i suhog žiga. Između ostalog Galko nudi kemijske olovke, upaljače, vezice, USB memorije, uredsku opremu, rokovnike, kalendare i ostale promotivne artikle prema potrebama i želji kupaca.

Kolekciju jesen/zima potražite na sljedećim lokacija u Zagrebu: Bogovićeva 4, Radnička cesta 55 i u Arena Centru.

Za svoje vjerne kupce, Galko je povodom 20. godišnjice poslovanja, otvorio svoju internet trgovinu na: www.galko.com

Akcije traje do isteka zaliha.

26. travanj 2024 11:06