Lider trend
StoryEditor

Žene u biznisu i Laboratoires Filorga daruju regenerirajući Filorga NCTF serum

13. Studeni 2017.

Povodom sedme Liderove konferencije Žene u biznisu tri čitateljice na dar će dobiti Filorga NCTF serum koji je za njih pripremio sponzor konferencije Laboratoires Filorga. Više od 30 godina u Filorgi se razvijaju visokoučinkoviti medicinski anti-age tretmani uz pomoć vrhunskih specijalista estetske medicine u preko 54 zemalja.

U francuskom laboratoriju Filorga 1978. godine nastala je istoimena, vrhunska anti-age kozmetika, koja je među prvima u svijetu nadahnuće pronašla u estetskoj medicini. Njezin osnivač, francuski doktor estetske medicine i biolog Michel Tordjman, entuzijastično je osmišljavao anti-age rješenja i prije pojavljivanja botoksa, a njegova kozmetička kuća razvijena je na temeljima Medi-cosmetique® načela, koje kombinira učinkovitost estetske medicine sa zadovoljstvom korištenja neinvazivnih kozmetičkih rješenja.

Filorgini proizvodi sadrže kronosfere s postupnim vremenskim otpuštanjem koje polaganom razgradnjom oslobađaju revitalizirajući sadržaj u tkivo kože za ciljani, optimalni i dugotrajni učinak: hijaluronsku kiselinu koja se koristi u punilima i NCTF® sfere koje se koriste u mezoterapiji. Na taj način, uz pomoć patentirane tehnologije, aktivni sastojci apsorbiraju se u dermis bez upotrebe injekcija.

Hijaluronska kiselina prirodno je prisutna u koži i igra važnu ulogu u održavanju njezine vlage kako bi bila popunjena i mladolika. Međutim, koža je s vremenom gubi (- 6% svakih 10 godina). Filorgina hijaluronska kiselina koja se nalazi u sastavu svih Filorginih proizvoda, ima molekularnu težinu sličnu prirodnoj, što osigurava optimalnu apsorpciju i odličan afinitet s kožom. Rezultati borbe protiv gubitka hijaluronske kiseline vidljivi su i dugotrajni – koža je hidratizirana, obnovljena, a bore popunjene.

Ključni, patentirani sastojak svih Filorga proizvoda, NCTF®, ekskluzivani je kompleks koji sadrži 12 vitamina što stimuliraju stanične funkcije, 23 aminokiseline koje potiču izgradnju elastina i kolagena, 6 koenzima što djeluju kao katalizator biokemijskih reakcija, 5 nukleinskih baza koje potiču staničnu komunikaciju, 6 minerala što djeluju protiv nedostataka kože te antioksidanse koji djeluju protiv sinteze slobodnih radikala. Laboratorij Filorga uvijek tragaju za inovativnim rješenjima u borbi protiv svih znakova starenja, vodeći računa o specifičnim potrebama kože (gubljenje tonusa, bore, hiperpigmentacije, gubitak sjaja..)

Nova NCTF linija sadrži 4 proizvoda

Novi korak u njezi kože dolazi u obliku esencije, odnosno losiona NCTF-ESSENCE®, koji priprema kožu prije nanošenja proizvoda za njegu. Nanosi se odmah nakon uklanjanja make-upa, a prije nanošenja seruma. Sadrži hidratantni koncentrat koji uz pomoć AQUA-MX tehnologije trenutačno osigurava dugotrajnu hidrataciju. NCTF® u kombinaciji s polisaharidima, koji djeluju protiv vanjskih onečišćenja, regenerira i vraća zdravi sjaj te priprema kožu za proizvod koji slijedi.

NCTF® serum, NCTF-INTENSIVE® Intenzivni regenerirajući serum, sadrži visoku koncentraciju NCTF® kompleksa za regeneraciju i anti-age učinak. Koncentracija NCTF®-a u serumu jednaka je onoj koja se koristi u anti-age injekcijskim tretmanima mezoterapije u ordinaciji. Osim kompletne obnove kože, ima snažno anti-age djelovanje uz pomoć retinola koji u kombinaciji s DNK kompleksom i vitaminom C pruža izvanredne rezultate u vidljivom pomlađivanju kože. Djeluje na bore, čvrstoću i zdravi sjaj kože.

NCTF –REVERSE® krema i NCTF-REVERSE MAT®, fluid za masnu i mješovitu kožu Krema je namijenjena normalnoj i suhoj koži, a sadrži obnavljajuću formulu s visokom koncentracijom NCTF®-a za obnovu kože i pojačano anti-age djelovanje. Formula koja sadrži NCTF®, jedinstveni polirevitalizirajući kompleks izveden iz estetske medicine, u kremi i u fluidu nalazi se u jednakoj koncentraciji kao u anti-age injekcijskim tretmanima koji se koriste u ordinaciji. Kombinacija najboljih anti-age sastojaka (hijaluronska kiselina, kolagen, vitamini A, H i E) zaglađuje bore, ujednačava boju kože i vraća joj zdravi sjaj. Ugodnu teksturu kremi daje shea maslac, dok je fluid lagane teksture s matirajućim efektom.

Kako sudjelovati?

Lajkajte članak o darivanju na Facebook stranici Lider trenda i u komentar ispod članka o darivanju napišite pitanje za Tenu Štivičić, međunarodno afirmiranu dramsku spisateljicu koja će sudjelovati u One on One razgovoru na Liderovoj konferenciji Žene u biznisu. Tri najzanimljivija pitanja ćemo nagraditi, a jedno od njih bit će joj postavljeno na konferenciji 7. prosinca. Pitanja u komentare možete pisati do ponedjeljka, 13. studenog, a imena dobitnica objavit ćemo u utorak, 14. studenog.

Ne propustite priliku za druženje s ovom iznimnom lidericom i, ako još niste, prijavite se na vrijeme za sudjelovanje na Liderovoj konferenciji Žene u biznisu jer se već godinama traži mjesto više.

Filorga njegujući proizvodi dostupni su u ljekarnama i Formasana dućanu, Teslina 13, Zagreb.

19. travanj 2024 10:07